Livet på topplistene

Lenge hadde jeg en blogg under et nettsamfunn kalt blogg.no som er det største i Norge. Over 300 000 unge/voksne bloggere har bloggen sin her og hver eneste dag tilkommer det rundt 8-900 nye. Det er sinnsykt mange og derfor er og lesertallene til de som ligger på den «berømte» topplisten gigantiske. Jeg begynte å blogge der i desember i fjor og lå lenge på topplisten før jeg valgte å flytte bloggen. Først til wordpress for deretter her som jeg er nå på eget domenet. Det er mange grunner for det, men mest var det fordi jeg ønsket å ha all kontroll selv og hadde lært meg nok til å klare og drifte det meste selv.

Jeg skjønner virkelig ikke at ikke ikke flere bedrifter ser på blogging som et genialt sted å markedsføre seg. Noen har skjønt det men langt ifra mange. Ikke fordi jeg skal noe mer reklame her men for de unge som har sinnsykt høye lesertall burde flere se denne geniale muligheten.

Idag traff jeg en av disse unge bloggerne for å gi noen råd. Det var faren hennes som mailet meg siden han ville ha noen uavhengige råd siden mange har begynt å fatte interesse for denne unge jente fra Hønefoss som knuser de andre bloggerne når det gjelder lesertall. Ikke at det er viktig i seg selv men litt morsomt er det selvfølgelig for henne at over 30 000 leser bloggen hennes hver eneste dag! Det er mange, veldig mange. Jeg heier på VOE, som jeg før har skrevet er et flott forbilde for unge jenter. Sunn, kreativ og oppegående jente som i virkeligheten ser mye yngre ut enn hun gjør på bildene på bloggen. Men uten tvil veldig vakker og et stort potensiale for tv i fremtiden. Ønsker henne masse lykke til og skal selvfølgelig hjelpe henne og familien hennes videre!

Jada, jeg ser ut som en kjerring og følte meg som en og ved siden av et syn av en 13 åring. Hahahaha

IMG_2233

Her er ting som er et must å ha med på cafe – ha ha- macen er alltid med+ Iphone

IMG_2228

By | 2017-03-16T07:28:29+00:00 29. august, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits