Lynsjestemning!

Det er helt forferdelig å tenke på at MJ ble drept men jeg kan ikke la være å føle litt, og da mener jeg litt, empati for legen. Dette kan jo umulig være noe han har gjort med vilje? Var ikke han legen hans i mange mange år? Hvis han ønsket å drepe MJ hadde han nok gjort det for lenge siden. Men å gi han for mye medisiner i utgangspunktet er jo uforsvarlig men MJ hadde jo ansvar for sitt liv og hva han puttet i seg. Ingen tvang han vel til å ta alle disse medisinene? Hvorfor tok han de?

MJ var nok en ufattelig ensom person som tydde til tabletter for å døyve smerter. Jeg syntes det er trist at det nå nesten blir lynsjestemning i verdens aviser på grunn av noe som MJ gjorde mot seg selv noe frivillig. Hvem sier imot the king of pop når han vil ha sin dose tabeletter? Han kan få tak i det hvor som helst….

Jeg elsket virkelig musikken til MJ men å la en person ta «all» skyld i dette, da nå legen, blir kanskje å ta vel hardt i. Hva syntes du? Hadde ikke Michael Jackson et visst ansvar over sitt eget liv?

michael jackson 1_BCV7l6pFpuHP

By | 2009-08-25T08:21:27+00:00 25. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |19 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits