Nå er det NOK!

Jeg blir matt og lei – Michael Jackson må få lov å hvile ifred nå. Hver dag blåses det opp den ene saken etter den andre om disse stakkars barna som ikke har gjort en katt for tred. Ja, de er ungene til The King of pop men i alle dager, bli nå ferdige!! Hvem skal ha retten og hvem som ikke skal ha retten, hvem som ikke vil ha de og hvem som burde ha de. VI DRITER I DET!! Ingen av oss eller journalister generellt vet hva som egentlig skjer i kulissene og det blir for dumt å hente overskrifter fra andre sladresteder uten å kunne sjekke sannheten ved det!

Jeg får oppriktig vondt av disse barna – hvordan vil livet være videre for de? Et evig mas og skal en tro mediene rives de mellom mange ulike leirer. Kan de ikke komme til Norge – de kan godt få bo hos meg? Jeg hadde ikke krevd omsorgspenger en gang.

Ellers pøser det ned i Stavanger og kvelden er enda ung. Vi er to Triner som sitter med hver sin laptop i fanget. Den skal legges vekk snart selvom det er morsomt å vise henne denne bloggverdenen. Hun er ikke noen bloggleser så jeg driver å overbevise henne om at dette er gøy! Tips til å få Trine 1 hekta på denne verdenen? Jeg har alltid vært Trine2 ( ps yngst 😉 )

By | 2009-08-05T15:50:27+00:00 5. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |22 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits