What not to see!

En ting er helt sikkert for min del, jeg skal IKKE se på Pia og Jasmin på tv ikveld. Det er ikke et program som appelerer til meg og da ikke fordi jeg ikke liker noen av damene. Det blir sikkert nok glam faktor over programmet, noe som jeg vanligvis liker, men det er noe med settingen. Jeg skjønner heller ikke mennene som i utgangspunktet meldte seg på programmet. Men jeg leser at de begge har funnet kjærligheten og det unner jeg de begge.

Jeg husker første gang jeg traff Pia. Jeg skulle være gjest på Zone2 som ungdomsprogrammet på Tv 2 het en gang i tiden og hun var den som tok seg av gjestene. Hun tok godt imot meg og sørget for at jeg hadde vått og tørt til jeg skulle i studio. Husker du det Pia? Vi skravlet om løst og fast og jeg husker at jeg ga deg et lovord for klesstilen din allerede da. Du har siden da kommet deg opp og frem og det skal bli spennende å se hvor veien føres videre etter dette programmet. Du er en hyggelig jente og jeg håper at personligheten din kommer mer frem. Du kan tidvis virke noe fargeløs på tv (da minus tiden din i Rikets Røst) og klarer du å vise mer av ditt sanne smilende jeg i dagens premiere kan det hende at veien videre banes av seg selv. Jeg heier på deg uansett om jeg ser programmet eller ei…noe jeg ikke kommer til å gjøre. Eller kanskje jeg skal for å gi det min «dom» imorgen? Hva mener du?

960x

By | 2009-08-24T18:38:31+00:00 24. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |21 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits