«Nytt liv» i Stavanger?

Da er jeg på plass for å «underholde» på Ikea med min hmmmm humor og «vittige» vesen.  Ikea åpner for kunder kl ti og jeg er godt forankret i en sofa jeg kunne bodd i. Nå skal  ikke bare Ikea kunder la seg inpirere, jeg skal springe rundt som en unge i gotteributikken.

Stavanger er og blir byen i mitt hjerte. Jeg elsker å kjenne vestlandsvinden stryke på huden, den friske havluften og det koselige sentrumet. Drammen er fin, Oslo likeså, men Stavanger er plassen. Nå skal det konfransieres og selvfølgelig blogger jeg etterpå! Hadde du trodd noe annet? Men ingen skandaler...det er det andre som står for! Hehe

IMG_2116

By | 2009-08-06T06:12:18+00:00 6. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits