Sånn går nå dagan

Først må jeg sende varme tanker til en mor som sikkert ikke har det så lett om dagen. Kjære Berit Riise, dette klarer du deg igjennom, du har vært ute en vinternatt før. Du sier mye rart, gjør mye rart, men du snakker rett fra hjertet. Skal folk dømme deg fordi du ikke eier økonomisk sans? Stå på sier nå jeg, du er bare en mor  og beskytter dine barn for enhver pris. Noen utsagn kunne du sikkert spart deg, men jeg kjenner meg igjen i det at engasjementet tar overhånd og munnen løper løpsk. Det kan skje den beste!

Solen skinner og inne sitter jeg klistret foran skjermen. Imac’en min går varm om dagen for det jobbes masse med blogg for et firma i Røyken. Det er så kjekt og spennende å være i gang og nettsiden begynner virkelig å ta form. Med en gang den er ferdig skal jeg selvfølgelig linke til siden, for jeg vil jo høre hva leserne mine syntes om mitt første ferdigstillte produkt for en kunde. Jeg kan si såpass at det er et nytt byggefelt som skal bygges i Røyken og jeg skal lage en blogg som oppdaterer hver enkelt tomt uke for uke. Første del av jobben med design er unnagjort, men kjenner jeg meg selv rett så endrer jeg litt mer underveis. Jeg ender aldri opp med det første som jeg bestemmer meg for…typisk meg. Aldri fornøyd!

Jeg har nå opprettet egen side for salg av pulverproduktene som jeg bruker.  Da blir det personlig oppfølging av meg for de som velger ernæringspulveret som har hjulpet meg masse på veien. Ikke kun for å gå ned i vekt, men for å få bukt med oppblåst mage, vann i kroppen og ikke minst øke energien. De er fantastiske og jeg jobber med en videoblogg fra når jeg skal dra dette igang. Det er mange jern i ilden for unge Grung om dagen, men heldigvis liker jeg å ha det sånn. Sakte men sikkert nøster jeg og snart blir det så bra så. Evig optimist, kan en være noe annet?

På førstkommende fredag skal jeg på noe helt annet som er kjempegøy! Legger et lite bilde her for å sette tankene dine litt i sving…tipp hva jeg skal? Hehe

IMG_2192

IMG_2193

Endelig har jeg og funnet et kjempekoselig kontorlokalet i Røyken og jammen skal ikke ho Kirsti være med å starte sammen med meg. Hva skal vi gjøre der? Det skal jeg selvfølgelig røpe om ikke lenge, men alle skal ønskes velkommen på Pikerommet om ikke lenge. Jeg er glad om dagen, sover dårlig for kroppen vil ikke roe seg. Nå liker jeg veien og deilig å pløye den selv!

By | 2009-08-18T12:58:15+00:00 18. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits