Skolestart velkommen!

Sommeren er på hell. Selvom det er varmt ute ønsker jeg nå skolestart velkommen. Ferien er over og hverdagen er i anmarsj, er det bare jeg som jubler? Jeg liker hverdagen og dens rutiner. Tidlig opp om morgenen, få ungene ut og avgårde, mannen må komme seg på jobb noe som betyr at jeg får ro og tid til å jobbe med mine ting. Hva er så mine ting? Det prosjektet jeg skulle starte med gikk jo dessverre i vasken. Jeg skulle kurses til å bli rådgiver i personlig utvikling. Kjempespennende! Jeg gir ikke opp tanken og drømmen om den muligheten og skal i et nytt møte den 20 august med et annet firma. Kryss fingrene for meg!

Du har kanskje sett det? At bloggen har fått nytt utseende? Jeg har nå full kontroll over alt som skjer her og det er kun trinegrung.no du skal skrive i nettleseren. Snart kan du og signe opp for å få e-mail når jeg legger ut nytt innlegg, må bare finpusse litt på systemet som skal la det skje. Jeg er stolt over å ha klart alt alene og ikke fått annen hjelp enn til å sette det opp på domenet mitt. Tusen takk Thomas! Du er en engel og blir forgyllet!

Men tilbake til skolestart. Vi var en tur i Drammen i dag, først hos NRK Østafjells hvor mannen min og jeg gjorde et intervju for morgensendingen deres. Det var angående tv-aksjonen til høsten og et bilde som skal lages hvor de samler inn minner fra kjente mennesker. Det er visst vi og intervjuet var kjempemorsomt. Hva vi bidro med? Nei det kan jeg ikke røpe før intervjuet sendes 😉 Etterpå dro ungene og jeg på Gullskogen hvor det er kommet et RÅLEKKERT kjøpesenter. Sekker skulle kjøpes inn og jammen er ikke mine to små blitt økonomiske av seg! Begge valgte en av de billigste variantene, det er bare mor sin i front som koster litt mer…hm!

IMG_2172

By | 2009-08-12T18:10:57+00:00 12. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits