SlankeKrigen

I 2005 var jeg programleder for Slankekrigen på Tv Norge. Sitter nå og ser på Biggest Looser USA og det er et utrolig flott program. Veldig synd det er så dyrt å produsere noe som er grunnen til at det ikke ble flere runder her i Norge. Det skulle vært flere slike programmer, både med vokse og ungdom. Tenk så mange mennesker en kunne hjulpet og ikke minst inspirert til et sunnere liv! Litt synd at det ikke vises mer hva og hvordan de spiser hvis jeg skal påpeke noe som er negativt. Men hard trening hjelper uten tvil, jeg gleder meg bare til laaaaang sykkeltur imorgen eller tirsdag. Nå skal det trenes hardere, for jeg skal ikke stikke under en stol at selvom jeg er aktiv så tar jeg meg ut alltid. Det må en innimellom. Slite seg skikkelig ut og være fysisk sliten etterpå.

I mine yngre dager var jeg aktiv svømmer og jeg har lagt mine meter bak meg på svømmetrening for Sola Svømmeklubb. Jeg tenkte at jeg skulle legge noen meter bak meg denne høsten og siden det ikke lar seg gjøre å sykle ute hele året her på Østlandet. Joda, jeg kan sette meg på spinningsykkelen, men det gir meg ikke så masse. Syntes det er litt kjedelig å sykle inne. Men må en så må en! Trene skal jeg uansett, nå ønsker jeg meg bare en vektstang her hjemme sånn at musklene kan få litt styrketrening. Hiha…deilig å kjenne at lysten til å trene vokser frem igjen!!

En liten hilsen til den fantastiske gjengen fra Slanskekrigen! Både deltagere og crew. Jeg grisekoste meg virkelig i Estland hvor vi spilte inn serien og kommer aldri til å glemme samholdet. Takk!

n647645124_493814_1253

By | 2009-08-02T18:16:58+00:00 2. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits