SOVE LENGER!?

Dette må være det dummeste forslaget for å generere flere stemmer jeg har sett på lenge! La ungdommen sove lenger og starte skoledagen noe senere? Hva i alle dager er skadelig med å komme seg opp om morgenen å starte dagen istedenfor å rangle hele natten. Ungdom i dag er ALTFOR lenge opp, bare les flere blogger så ser dere hvorfor de er trøtte. De er oppe stort sett halve natten og må da for pokker lære seg at å legge seg noenlunde tidlig. Det er bra for hele kroppen og ikke minst for at hodet skal ha det bra!!

Nå er det nok dulling med disse barna/ungdommene. Jeg så på et program på Tv Norge i går der bekymrede foreldre oppsøkte spesialister for å få ungene inn i riktig søvnmønster, og til syvende og sist var det bare  grensene det var noe i veien med. Hvorfor klarer ikke folk å sette grenser for ungene/ungdommene sine? Det er altfor mange som får viljen sin og mange syr dyner under armene på barna for å slippe noen tårer. Hvorfor lar foreldre unger/ungdommer styre hele butikken hjemme?

Mer grenser i hverdagen stemmer jeg for! Politikere kan heller bruke energien på å opplyse om hvordan en setter grenser istedenfor å atter en gang gi etter for kravene om å sove lenger. Måtte bare få det ut…ble for dumt! Hvilken type ungdom velger du fra bildene?

1229525793057_401 Businesswoman shouting her victory to the world

Foto: STOCKXPERT

By | 2009-08-26T12:57:40+00:00 26. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |74 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits