Stavanger – here I come!

Jeg kjenner jeg gleder meg som en unge. Energien øker og adrenalinet bruser, kun fordi jeg skal «hjem» et par dager! Skal ikke så mye til for å glede en enkel sjel…i disse tunge tider. Tunge fordi jeg ikke fikk dette kurset som jeg hadde satt av hele august til, men som mange skriver i kommentarfeltet, så var det vel ikke meningen da. Noe «større» og bedre venter rundt neste sving, jeg trenger bare å sette bilen i 5 gir sånn at jeg kommer rundt svingen. Ikke sant?

Men i Stavanger blir det gøy! IKEA skal ha kataloglansering og jeg skal lede hele bøtteballetten. Temaet til IKEA i år er » Nytt Liv», at ting er i forandring, og da passer jo jeg perfekt med min historie. Uansett så gleder jeg meg og er du i området så starter det 10.00 nå på torsdag. Om ikke IKEA trekker deg så kom innom for å ta en bloggprat med meg da! Jeg kommer til å blogge fra eventen siden den er en del av meg, og NEI jeg får ikke ekstra lønn for det. Dessverre! Skulle kanskje mast meg til et gavekort siden såpass mange leser bloggen min? Hehe….neida så frekk kan jeg vel ikke være! Men kjekt å få reise hjem litt uansett, gleder meg masse til det! Aner ikke om jeg kommer til å selge/blogge til jeg blir 150, som visse andre, men gir meg ikke med det første!

IMG_1805

Måtte bare drømme litt om ferietider på fjellet….jeg savner forsatt mine fjelltoppturer og skal ha meg en helg snart hvor påfyll av fjelluft skal prioriteres!

By | 2009-08-04T12:29:56+00:00 4. august, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits