Vil det ingen ende ta?

Jeg får vondt inn i sjelen min når jeg leser om MJ og det faktum at det nå bekreftes at han ble drept. Drept og drept fru blom, han tok sine valg i forhold til hva han puttet i kroppen. Joda, legen burde visst bedre og kanskje frarådet han fra å stappe alt dette i seg, men hva vet vi, kanskje han allerede prøvde på det men snakket til døve ører!

Jeg har blogget en del ganger om dødsfallet til Michael Jackson, men dette blir nok siste gang hvis det ikke skjer noe veldig urovekkende. Hele saken kommer bare til å forsette i samme tragisk sjanger og vi vil nok ikke bli sjokket over alt som kommer frem. Han var dopavhenig, sånn er det bare. Han er ikke den eneste musikeren oppigjennom tidene som har svelget unna mer enn kroppen tåler, og han blir neppe den siste. Vi får bare finne frem Ipoden og nyte musikken. Den virker forsatt dopfri for meg og den kan nytes i de neste 100 år.

Når skal dette sirkuset ende? Rekk opp hånda de som er lei? Jeg stemmer for 1 mnd Michael Jackson fri i alle nettaviser. Kom med noe som ikke sjokkerer, noe som er en hyggelig nyhet. Da skal jeg spisse ørene igjen. Frem til det synger jeg med…Billie jean was not my lover….tralalalalala

By | 2009-08-28T21:26:03+00:00 28. august, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits