Dagen ble noe anderledes enn det jeg hadde tenkt. Ingenting av det jeg skulle gjøre er blitt gjort og telefonen ringer hele tiden. Jeg blir helt svett og har nå satt den på lydløs. Gidder ikke mer og kommer ikke til å åpne kommentarfeltet på innlegget lenger nede igjen heller. Det blir for mange usaklige kommentarer og det er ingen tjent med.

Jeg hadde en ufyselig opplevelse på Studio 5 igår og det var ikke fordi damene der var kritisk til bloggingen min. Det tåler jeg fint ellers måtte jeg sluttet imorgen! Det var fordi de ikke hadde gjort jobben sin og jeg opplevde det som ufattelig uproft. En kan ikke ha en jobb som medprogramleder i et slikt program når en ikke gjør jobben en blir betalt for . I denne sammenhengen vil de si at en leser seg litt opp på intervjuobjektet ( i dette tilfelle meg og bloggen) og vet litt hva det handler om. Jeg opplever det for platt når det sies » jeg har hørt at du sier sånn og sånn»! Hva !? Skal en ikke få reagere da? Det ble sagt masse som ikke hadde noen interesse overhode for seerne til Studio 5, som ble intern jittjatting fra damene i sofaen og jeg var helt sjokket over alt de sa. På grunn av en blogg!!? Hallo!!! Kan noen våkne opp her og se hvor surrealistisk alt dette er!!?

Jeg er bare trist i dag, oppriktig trist fordi jeg gikk med et positivt sinn og skulle fortelle litt om hva jeg opplever blogging å være. Jeg ble kastet til hundene uten å vite at de ville angripe. Det skulle være en hyggelig prat men ble alt annet. Både ledelsen på FEM (kanalen som sender Studio 5), prosjektleder på FEM, andre programledere hos Studio 5, publikum fra salen og andre har sendt hyggelige sms’er idag. Telefoner har det blitt noen av og det setter jeg pris på. Alle mente at jeg ble dårlig behandlet og at slikt ikke skal skje med gjester. Da er jeg heldigvis ikke alene om å syntes det… måtte bare få sagt det. Jeg er en engasjert person med sterke meninger og jeg står for det jeg skriver. Men det gjør meg ikke ond av den grunn….til slutt :

TUSEN TAKK TIL LEDELSEN FOR FEM SOM AKKURAT SENDTE MEG BLOMSTER PÅ DØRA! Det er ble jeg glad for! Denne dama her oppsummerer ting ganske greit FORNARINA

IMG_2249
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.