Fillesak igjen!

At pressen gidder! En av Siv Jensen sine stortingskandidater «kaller» Jens Stoltenberg for lommemannen, eller sammenligner han med vedkommende, og det skaper overskrifter. Jeg kan være enig i at for ofrene sin del skal ikke dette ordet lommemannen brukes i tide og utide, men å dra tingene dit hen at det må en offentlig unnskyldning til er vel å dra det litt langt? Siv Jensen må beklage ovenfor Stoltenberg og strengt tatt kan de vel gjøre det på Tinget….må pressen dras inn i det og lage enda mer støy rundt saken? Da blir alt plutselig mye verre for både ofrene og kanskje Jensemann!

Det er skammelig å bruke denne sammenligningen, jeg er helt enig. Men saken kunne vært dysset ned og tingene hadde ikke blitt noe verre for hverken ofrene eller Jensemann.

Men en ting….jeg tror vi har en av verdens flotteste landsledere. Han er en flott kar!

Jens_12_858

Foto: Frank Karlsen
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-03T17:41:28+00:00 3. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |30 Comments

30 Kommentarer

 1. Frida Petrine 3. september 2009 at 17:46 - Reply

  Enig enig enig. Om de skal dra alt i pressen dag ut og dag inn, så blir jo ting uansett verre. Det verste er at befolkningen selv ikke nødvendigvis trenger å merke det de unnskylder seg for, før de unnskylder seg. Ah..

  Jensemann er flott han!

 2. ivar 3. september 2009 at 18:02 - Reply

  Hallo,dette er ikke noe fillesak.Det er akkurat slike ting en bør slå ned på.Politikere er forbilder,så de er dem som legger listen for hvor listen skal ligge.Videre så er Lommemannsaken noe en ikke holder narr av pga de som har blitt missbrukt.Så dette er langt ifra en fillesak.

 3. Lise 3. september 2009 at 18:18 - Reply

  Jeg er enig at det dras frem masse som en kunne ordnet utenfor avisenes sider og tv-skjermer, MEN hvorfor i helsike skal Siv skånes??!! Når de rødgrønne har noen små saker, ja faktisk små saker da skal det frem.
  Men jeg skjøøner fort hvem du holder med Trine 😉

  Og det var en dårlig sammenligning å bruke. Og dette var FRP`s ansvar. Usmakelig.

  Ha en fin fin kveld Trine

 4. Frøken streng. 3. september 2009 at 18:40 - Reply

  ENIG i at dette ikke er noe å skrive om. Pressen har som levebrød å blåse opp fillesaker, og å lage overskrifter som er som skapt til å misforstå.

  Mette Hanekamhaug er en fantasktisk ung politiker, og fortjener ikke dette peset fra pressen.

  Men ikke dermed sagt at jeg liker Frp.

 5. mimi 3. september 2009 at 18:51 - Reply

  Hvorfor skaper du selv blest rundt noe du mener er en fillesak?

 6. Gøran 3. september 2009 at 19:02 - Reply

  Haha. Dummeste jeg har hørt. Han er langt i fra en «flott» man. Kanskje litt off-topic, men blir bare så pissed når det høres ut som om de rød-grønne har gjort så fantastik mye flott. Langt i fra, de har gjort minimalt ut av det de har lovet. Trenger du bevis? Bare se her http://www.youtube.com/watch?v=zIrk5b7Za70

 7. Lisbeth 3. september 2009 at 19:09 - Reply

  Dette har med prinsipper å gjøre. Viktig å statuere et eksempel – Stortingsrepresentanter kan ikke si slike ting, og grunnen til at man må «overreagere» på slike uttalelser, er nettopp for å sende ut et klart signal til resten av folket: «Dette er feil!»

 8. klikkertrent 3. september 2009 at 19:11 - Reply

  Ja, han er en flott mann!

 9. sandra 3. september 2009 at 19:13 - Reply

  Nei en mer arrogant og feig politiker må man lete lenge etter.Kan ikke fordra fyren.Bortskjemt mann som flyter på beundring fra journalistene som stemmer Ap.

 10. Geir 3. september 2009 at 19:19 - Reply

  Enig sandra Jens er nærmst født til makten, han er sønn av sin far Torvald. Og han er helt uten prinsipper, han hadde ikke standpunk verken for eller mot hijab da den saken raste…

 11. Tove 3. september 2009 at 19:21 - Reply

  helt enig, dette kunne de ordnet opp i uten media.

 12. kalle 3. september 2009 at 19:27 - Reply

  En mann uten ryggrad , en svøpe for landet å ha en løgner , svekling , arogant , prinsippløs leder. En skam er det !!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Ståle lauten 3. september 2009 at 19:59 - Reply

  Hei på dere

  Sitter her på sidelinjen og begynner å lure på , hvorfor så hårsåre. Ærlig talt dette er jo bare et utrykk, og jeg er helt enig! er det slik at et person ikke skal få lov til å si hva en mener uten å bli slaktet. Hvor dumm går det ann å bli, vi må jo for helvete tåle at andre bruker begrep for å gjøre seg forstått, og dersom AP har problemer med dette, ja da må de gå i seg selv. AP er som vi alle vet i dag et parti som har sine bortgjemte skjelletter som antakelig ikke tåler dagens lys. Dette er for dumt. Jens Stoltenberg, hva i helvete har du gjort for dette landet i den perioden du har regjert, bortsett fra å ingå kompromisser med et par små partier som er fanatisk opphengt i et par fanesaker, kan ikke skjønne at dette har gagnet dere som parti, jeg stemte desverre på dere, og det kommer ikke til å gjenta seg. det finnes vel ikke en regjering som har driti seg mere ut en dere, hos de fleste så fremstår dere som et samarbeid som lover det meste, men gjennomfører ikke en jævlig ting av hva dere lover. den største bommerten min i mitt liv hvar å stemme på dere, dere står ikke for en dritt av hva dere lover, dere kommer kun rundt med en rød rose, og prater bare dritt, så for all del»Heia FRP», så får vi leve med at samenligningen kanskje ikke er så heldig, men vi er vel voksne.

 14. kalle 3. september 2009 at 20:28 - Reply

  Tror og håper FRP vinner valget til tross fra kjøret av en korupt og venstre vridd presse

 15. Helge fra Bergen 3. september 2009 at 20:31 - Reply

  Av respekt for de pårørende skal man reagere!

 16. Ståle lauten 3. september 2009 at 20:31 - Reply

  Hei

  Røyken det er et utrolig flott sted, er selv oppvokst der, en kommune med lite penger og Rune Kjølstad som ordfører( han forandrer Parti etter hvilken vei vinden blåser, opprinnelig FRP og nå Høyre). Helt ærlig , jeg ble litt glad inni meg over at det er flere som setter pris på Røyken. Det er skikkelig på landet, men samtidig lett tilgjenglig for å komme seg til byene. Et skikkelig slag for dere som har skjønt at »Røyken» er tingen.

  PS! leste akkurat igjenom din biografi! Jeg er så stolt, ENDELIG FLERE SOM HAR SKJØNT AT RØYKEN OG HURUM ER FANTASTISk.

  mvh Ståle

 17. Heidi 3. september 2009 at 20:48 - Reply

  Jeg forstår ikke motivasjonen din, virkelig ikke…!

  Du kritiserer at det lages styr rundt en sak som hadde forsvunnet av seg selv hadde det ikke vært for oppmerksomheten fra pressen, at det forlanges en unnskyldning osv..

  Se på deg selv da!

  Du bidrar for det første til å lage mer «styr» rundt denne saken. For det andre laget vel du et lite drama-sirkus rundt din egen sak her om dagen?
  La ut i øst og vest om hvor forferdelig den og den var, og skrøt over hvem du hade fått unnkyldninger og blomster fra…

  I don’t get you.

 18. trinegrung 3. september 2009 at 20:56 - Reply

  Heidi – JEG laget ikke drama rundt min «egen» sak for noen dager siden. Det gjorde nettavisene. Jeg skrev bare min side av det for jeg visste det ville bli slått opp.
  Når ting ikke ble som forventet i en intervju-situasjon, jeg visste at alle ville se på meg som skurken for jeg kjenner media og deres vinklinger, da var det enda viktigere for meg å presisere at jeg ikke var alene om å syntes det var et overtråkk av Studio 5. Skjønner du mer nå?

 19. Ståle lauten 3. september 2009 at 20:58 - Reply

  Hei Heidi

  Jeg vet ikke , er det av meg du vil ha svar, eller er det av de andre, du forteller ikke i dit innlegg hvem du ha svar fra.

  mvh ståle

 20. trio 3. september 2009 at 21:08 - Reply

  En ikke-sak, og jeg kan ikke se at Siv Jensen skal be om unnskyldning,- det måtte i så fall ha kommet fra den som sa det nå plutselig forbudte ordet. Gudbedre, så mye flisespikkeri det kommer fra den rød kanten.

 21. Ståle lauten 3. september 2009 at 21:26 - Reply

  Jeg forstår ikke motivasjonen din, virkelig ikke…!

  Du kritiserer at det lages styr rundt en sak som hadde forsvunnet av seg selv hadde det ikke vært for oppmerksomheten fra pressen, at det forlanges en unnskyldning osv..

  Se på deg selv da!

  Hei Heidi

  Prøver en gang til, er det meg du vi ha svar fra, er du en av de som har din klare oppfatning av hvordan ting skal være! Men du må infinne deg med at vi er alle forskjellig og godta at vi ser på hendelser med forskjellige øyne. Vi bor i et fritt land med dertil ytringsfrihet »heldigvis». Det jeg skriver i mitt innlegg er min subjektive tolkning av hvordan jeg ser Norge pr. idag, og slik er det.,. dersom du er en som mener noe annet , så er det helt greit, men for all del IKKE BLI PERSONELIG. Dette er menneskers personlige mening om en sak, og det bør du kunne godta, uten å bli personlig!!!, vi er alle gode mennesker, selv om vi ikke har de samme referansene.

  mvh Ståle

 22. Geir 3. september 2009 at 21:29 - Reply

  Denne Heidi er kun ute etter å vri og vrenge og på den måten sette andres motiver i et dårlig lys.

  Skjerp deg Heidi……. Og si til deg selv «Liver er hærlig»….

 23. Ida G.M 3. september 2009 at 21:33 - Reply

  Jens er en kjernekar!

 24. Ståle lauten 3. september 2009 at 21:48 - Reply

  Det Er bra at du føler det slik, men for all del ta høyde for at andre kanskje føler det anderledes!!!

 25. Bodil 3. september 2009 at 21:49 - Reply

  Han er ikke en jeg vil ha som statsminister lengre,han gjør mer utenlands enn det han gjør til her,han har vært en skuffelse fra første dag !
  En ting skal han ha: Han er en meget dyktig eventyrforteller og nå i valginnspurten:Ekstrem raus med pengene våre,det kunne han ha vært før !

 26. sandra 3. september 2009 at 22:01 - Reply

  Jens har ikke tillit i det hele tatt lengre.Men du Trine,jeg såg Sissel Kyrkjebø på tv idag å trodde det var deg,du å du så like dere er altså.

 27. Maja 3. september 2009 at 22:14 - Reply

  At du kan kalle dette en fillesak hverken fatter eller begriper jeg.

  Jeg syns oppriktig synd på lommemannens ofre som har det vondt og i tillegg driver folk å sammenligner dette med skattepolitikken.

  Jeg er selv et voldtektsoffer, og jeg hadde tatt meg svært nær av det om dette hadde omhandlet min sak.
  Så du bør tenke deg litt mer om du også!

 28. ElinH 3. september 2009 at 22:54 - Reply

  Dette er helt utenfor tema: jeg savner treningsvideoene dine!!!! Veldig mye altså! Er du igang igjen eller?

 29. Inger 4. september 2009 at 09:25 - Reply

  Hvis dette er en fillesak, hvorfor skriver du om den da?

  Du kritiserer media for å skrive om denne saken, men samtidig skriver du om den selv. Sukk..

  Du har 17,000 lesere, og er dermed en del av den tabloide mediaverden.

 30. Suss 4. september 2009 at 13:38 - Reply

  Mediene skrev jo om sutringen fordi du selv omtalte det. Hadde du tatt det direkte med TV-stasjonen ville det ikke blitt noen sak.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits