At pressen gidder! En av Siv Jensen sine stortingskandidater «kaller» Jens Stoltenberg for lommemannen, eller sammenligner han med vedkommende, og det skaper overskrifter. Jeg kan være enig i at for ofrene sin del skal ikke dette ordet lommemannen brukes i tide og utide, men å dra tingene dit hen at det må en offentlig unnskyldning til er vel å dra det litt langt? Siv Jensen må beklage ovenfor Stoltenberg og strengt tatt kan de vel gjøre det på Tinget….må pressen dras inn i det og lage enda mer støy rundt saken? Da blir alt plutselig mye verre for både ofrene og kanskje Jensemann!

Det er skammelig å bruke denne sammenligningen, jeg er helt enig. Men saken kunne vært dysset ned og tingene hadde ikke blitt noe verre for hverken ofrene eller Jensemann.

Men en ting….jeg tror vi har en av verdens flotteste landsledere. Han er en flott kar!

Jens_12_858

Foto: Frank Karlsen
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Hvordan skape endring og våge mer?

Kanskje kan min reise inspirere deg? Jeg sender ut mail gratis hver søndag.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.