Fra Hollywood til fattigland?

Han er en fargerik og anderledes fyr. Jeg liker det når folk skiller seg ut i mengden og ikke går i flokk. Det vitner om ryggrad av den ene  grunn at de våger! Han gjorde alt riktig når han kom fra det o’store utland den godeste Jan Thomas. Han frontet de store tingene han hadde gjort i USA, fikk masse pr og bygget sakte men sikkert opp merkevaren sin.

En kan mene hva en vil om han, men  han har gjort mange riktige grep for at nå hele Norge vet hvem han er. Han er en flink stylist, mulig en av de beste vi har, og han kan mingle. Small-talk! Det er nøkkelen for å kunne snakke med alle i enhver setting og han har en egen evne til å få alle til å føle seg vel i hans selskap. Jeg var en av de første som intervjuet han etter han kom til Norge når jeg jobbet i Kanal 24 sammen med Tommy Steine. Jeg visste med en gang at du ville komme deg opp og frem Jan, og denne «konkursen» ler du nok godt av i dag tenker jeg! Stå på, jeg heier på deg og drømmer forsatt om den fotoshooten vi skal ha en gang!

janthomas2_1208776804
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-03T08:10:16+00:00 3. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |21 Comments

21 Kommentarer

 1. Frida Petrine 3. september 2009 at 08:50 - Reply

  Jojo. Han er tøff han. Men litt skummel bare. Å er litt underlig når det gjelder dommene sine på kles fronten i se og hør.

  Men ellers er jo han Jan En grom kar!

 2. jepps 3. september 2009 at 08:53 - Reply

  Det ekteparet er bare herlige. Håper de får ordnet med den konkurssaken. Det taler uansett ikke til den andre partens fordel at han startet opp sitt eget i samme bransjen og så skal begjære en konkurrent konkurs..*flirer* Dårlig start.

 3. Laila 3. september 2009 at 09:06 - Reply

  Noe vemmeligere en Jan Thomas skal en lete lenge etter, og det sier jeg ikke fordi han er homofil. Det er helt greit.

 4. Arnar 3. september 2009 at 09:07 - Reply

  Trine Grung, jeg synes du bør få noen til å lese korrektur på bloggen din.
  Slurvefeil, orddelingsfeil og stavefeil får deg til å framstå som mindre glup enn det du liker å framstille deg som.

 5. trinegrung 3. september 2009 at 09:19 - Reply

  Arnar – takk…tror jeg rettet feilene nå…gikk litt fort i morges og det beklager jeg. Jeg blir bare så ivrig noen ganger! Kan ikke du lese korrektur hver dag så hjelper du en medborger!? Mail meg du….hadde satt pris på hjelp jeg!

 6. Henrik 3. september 2009 at 09:27 - Reply

  Litt morsomt… åsså et små beløp på 8000 eller hva det var! haha, nesten så jeg må bare le.. men når de ikke har levert inn regnskap! hm….

 7. hildepilde 3. september 2009 at 09:59 - Reply

  jan thomas kan jo synes hva han vil om konkursbegjæringen han har fått for «lusne» 8000 kroner, men det er jo faktisk slik en innfordrer pengekrav i norge.. for så har en vel gått hele «ruta», og når skyldneren fremdeles ikke har betalt etter diverse oppfordringer, så er siste mulighet begjæring om konkurs. .slik er det.. håper det ornær sæ for tommy! 🙂

 8. Tyra 3. september 2009 at 10:29 - Reply

  Jan Thomas representerer og bygger opp under alle fordommer «homofobene» har mot homofili. Han er en dåsemikkel av rang og virker som han ikke klarer å orientere seg i virkelighetens verden.

  Når dette kravet har kommet så langt som konkursbegjæring, så har det gått noen runder i systemet.

 9. hilde 3. september 2009 at 11:21 - Reply

  kommentar til skrivefeil:
  det gir en viss sjarm det.. gir inntrykk av å være spontant og engasjerende og ikke kun at det er skrevet godt gjennomtenkt og planlagt!! alt til sin plass:-)

 10. Lisa Beate 3. september 2009 at 12:22 - Reply

  Det Jan Thomas har fått til i Norge er utrolig – vi har jo verdens beste jantelov her 🙂 Og det merker man godt når folk omtaler han! Men de 8000kr han han vel betale hvis det er utestående lønn, uansett om vedkommende har vært stygg i kjeften eller ikke.

 11. Bernt 3. september 2009 at 13:42 - Reply

  Se aassen Henrik ler av at et selskap har gaatt konk. Det er vel ikke noe morsomt i det. Dessuten dreier det seg ikke om 8.000 maa du vel skjoenne. Det har jo selvfoelgelig vist seg over tid at firmaet ikke gjoer butikk og man har valgt aa sette strek paa 8.000.
  Du kan jo proeve aa starte business selv saa faar vi se hvordan det gaar…

 12. Geir 3. september 2009 at 13:45 - Reply

  Synes ikke særlig om denne rikshomsa, mest opptatt at tant og fjas fyren. Og han har tidligere spilt inn ekkel hose-sex film….Ikke noe ideal for noen denne femidotten…

 13. Leni 3. september 2009 at 14:21 - Reply

  His boyfriend/husband is adorable!

  Jan Thomas is such a colorful person in grey Norway.

 14. Guro 3. september 2009 at 15:03 - Reply

  Jan Thomas er rett og slett hærrlig! Æ digge han!
  (følte at dialekt var den beste måten å uttrykke meg på den her gangen, 😉 )

 15. Kim 3. september 2009 at 15:05 - Reply

  Nå er ikke firmaet slått konkurs da. For å si det mildt. Å sende en konkursbegjæring er vanlig prosedyre i Norge for å inndrive krav en måtte ha, så er det opp til skifteretten å vurdere hvorvidt kravet er gyldig og hvorvidt kravet er tilstrekkelig for å slå bedriften konkurs. Et krav på 8.000 kroner er nok milevis fra å kunne utgjøre en reell konkursfare. Dette er en ikke-sak som er blåst opp av media. Synes for øvrig at du har en god vinkling på dette innlegget!

 16. sandra 3. september 2009 at 15:17 - Reply

  Kan ikke ha respekt for en fyr som er full av botox vel.Fyren kommer til å ødelegge ansiktet sitt før eller siden,å eldes naturlig er det beste.ikke sprute inn dritt i lepper så de vriker hovne og rare.

 17. Kine 3. september 2009 at 15:18 - Reply

  Husk å rette opp «anderledes» til «annerledes» da! Siden du er i gang liksom;)

 18. Geir 3. september 2009 at 15:30 - Reply

  Ja den mannen har kun økt presset på å være «vakker» her i landet, særlig for unge jenter.

  Enig sandra han ser nærmest ut som en konstruksjon og kunne med fordel stilt opp i et freak show…

 19. vivi 3. september 2009 at 22:44 - Reply

  Han er jo bare godheten selv,og har et hjerte av Gull!!

 20. Arnar 4. september 2009 at 08:44 - Reply

  Trine:
  «Kan ikke du lese korrektur hver dag så hjelper du en medborger!? Mail meg du….hadde satt pris på hjelp jeg!»
  Det er ikke gratis, serru 😉

  Hillde:
  «det gir en viss sjarm det.. gir inntrykk av å være spontant og engasjerende og ikke kun at det er skrevet godt gjennomtenkt og planlagt!! alt til sin plass»
  Snarere tvert om! Det vitner om lite respekt for leseren. Synes du det er greit å få navnet ditt feilstavet, eller er jeg bare morsom og ellevill?

 21. H:o) 8. september 2009 at 14:45 - Reply

  Jeg har alltid hatt et positivt inntrykk av JT og hans måte å være seg selv på. Noe for janteloven å bryne seg på! MEN, etter denne saken ser jeg ham i et litt annet perspektiv. Det er faktisk sånn at dersom arbeidstager har tilgode lønn/feriepenger når man slutter, så er ikke det opp til arbeidsgiver å vurdere om det passer å gjøre opp for seg. Heldigvis ble mesteparten gjort opp, men hvorfor utsette seg for mediapes for 8.000 kr? JT må jo kjenne til hva som er vanlig saksgang i slike prosesser…kanskje en fin anledning til å få enda et bilde i VG??? Noen burde fortelle ham at ikke all publisitet er god publisitet :o) Heia Tommy, så bra at du ikke gir etter !!!!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits