Jeg blogger fra hjertet

I skrivende stund sitter jeg på loftet på hytten. Vi er på fjellet og nyter frisk fjelluft. Jeg elsker å være på fjellet og gå lange fjellturer, det vet alle som har fulgt bloggen min en god stund. Jeg har fått mange mail angående produktene i TrineKlubben (jeg vet det er teit navn men det ble bare sånn) og jeg får ikke svart før mandag pga dette mobile bredbåndet.

Produktene er virkelig redningen i min hverdag og derfor anbefaler jeg de og har bestemt meg for å selge de her via bloggen. Jeg tjener meg overhode ikke rik på dette, det er kun fordi jeg vil at flere skal få muligheten til å vite om denne muligheten. Alle vet at det er gunstig å spise masse frukt og grønt, selv regjeringen anbefaler oss 5 om dagen. Det er ikke alltid like lett å få i seg, derfor er disse produktene perfekte. Jeg lager smoothie hvor jeg blander inn Bio Fruit for max næringsverdi og nesten hver dag erstattter jeg et måltid med en Hippokrates+Nutrition Now shake. Det er fantastiske produkter med ingen tilsetningsstoffer eller søtningsstoffer.

Men tilbake til fjellet…vært ute noen timer idag og jammen skal jeg ikke hive meg opp på nok en topp imorgen. Formen er ikke like god som i sommer og det plager meg, men det kan det bare gjøres noe med. Jeg gjør så godt jeg kan og formen SKAL opp til sitt vante nivå innen noen uker. Det er bare noen ting som må på plass først som forhåpentligvis skal gi meg masse positiv energi. Hva bringer helgen din kjære leser?

Jeg fikk en mail i dag og det er virkelig mange feiloppfatninger av bloggen min der ute :

Hei, nå har jeg sittet og lest mye av bloggen din, og samtidig funnet noen andre via deg:) Jeg har hørt mye om deg via andre bloggere, som ikke virker fullt så begeistret for deg, og tilslutt så ble jeg litt lei, og måtte titte innom for å se hva alt dette oppstyret var for noe.
Ville bare si at mitt inntrykk av deg er at du er VAKKER, du har sterke meninger om det meste, og du gir deg ikke så lett! Det er jo Oprah-programmet et endelig bevis på:)
Men jeg har ikke så mye negativt å si om deg, ikke i det hele tatt. Jeg er imponert over hvor pågående du kan være, og her kunne jeg sikkert lært noe av deg, men jeg er ikke så glad i å mase og mase og ende med å få portforbud;) Og der hvor du er utadvendt, tøff og med en stå-på-vilje, der er jeg kanskje det motsatte.

Det er veldig mye snakk om alt det negative på bloggen min….glad noen tar seg tid til å lese hele bloggen innimellom og ser alt det andre den inneholder. God kveld folkens!!

IMG_1950
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:27:55+00:00 5. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Heidi P 5. september 2009 at 19:28 - Reply

  Ha det fint på fjellet Trine!
  Jeg har veldig lyst å prøvedisseproduktene etterhvert…..fordi det er flere av punktene jeg føler passer på meg….og reagerer veldig på tilsetningstoffer.

  Bloggen din handler om livet generelthehe….alt mulig…vi har jo alle meninger om alt…jeg skjønner ikke at alle disse negative menneskene gidder å lese bloggen din engang jeg …hvorfor gjør dem ikke noe annet hvis det er så dårlig? hehe….

  Håper du fårformen tilbake snart…jobbermed det samme selv!

 2. Henrik 5. september 2009 at 20:38 - Reply

  De som har noe negative ting om deg kan heller faen meg holde deg for seg selv. Satan jeg hater maks slike folk som faen skal snakke drit om andre! Du er flink trine og kjekt du blogger…

 3. sandra 5. september 2009 at 20:49 - Reply

  Du er så lik Sissel Kyrkjebø.

 4. Jannicke 6. september 2009 at 17:16 - Reply

  Forskjellen på deg og Anne Kat.,hun gjør det for moro skyld og du på grunn av misunnelse og ondskap,sint på alt og alle,som fru Hagen sa.
  Det er jo din egen feil at du mistet jobben og ingen andre mediabedrift ønsker deg.
  Har sett klippet fra Studio 5,det var som fortjent,du fikk smake din egen medisin
  Rett fra hjertet,ha ha,du er snål.
  Skal du ha lesere og artikkel i media,hetser du, også hvis det har vært stille en stund om deg,vi har hatt mange latteranfall av deg, flere blir det nok,kjenner vi deg rett.
  Ha fokus på trening,btw,trodde du hadde slanket deg,men så ikke sånn ut,sist vi så deg,så ut som du hadde plusset på noen kilo.

 5. Elisabeth 6. september 2009 at 17:24 - Reply

  Fortsett å blogg fra hjertet Trine!!
  Fatter ikke hva folk mener når de hetser bloggen din og mener at du er så negativ.
  Man har alle rett til å ha meninger – og du står for den du er.
  I tillegg lærer man en del av å lese bloggen din, og jeg skal fortsette å følge deg.
  Keep it up!!!

 6. Karianne 6. september 2009 at 17:47 - Reply

  Åh, herreguud, Jannicke!! Les ditt eget innlegg!! Er du stolt av deg sjøl for å levere ei sånn melding? Snakk om misunnelse og ondskap!! Bruk tida di på noke anna enn å lese bloggen til Trine, og ergre deg. Det er nok av oss som faktisk liker det vi les.

 7. Gry 6. september 2009 at 19:32 - Reply

  Jeg synest bloggen din er kjempebra, stå på videre. Jeg har tatt meg tid til å lese igjennom hele bloggen, for å se om media hadde rett. Det hadde de ikke og 90% av innleggene er om helt andre ting enn det du har fått kritikk for. Nei, dette er bare fjas og urettmessig kritikk. Jeg kommenterer aldri i blogger, men, leser mange…jeg gidder ikke ta meg tid til å kritisere andres blogger og meninger. Vi er alle forskjellige og jeg har stor respekt for det! Dette er unntaket, så noe mer fra meg kommer dere ikke til å høre:) Men, det er fordi jeg også lurer på….
  Pulveret som er tilsalgs? Hva skjer om en er tynn og ikke vil miste et mg fett, men likevel ønsker å dra nytte av næringen i dette pulveret? Er det bare for de som har noen kg ekstra?

 8. sandra 6. september 2009 at 20:13 - Reply

  Hvem bryr seg om hva Eli Hagen sier,ingen.Anne kat synes jeg faktiskt er både misunnelig og virker ondskapsfull.Elin Tvedt har ingenting på tv som p.leder å gjøre faktisk og Trine burde ikke fått sparken.

 9. AnnaBanana 6. september 2009 at 20:59 - Reply

  Det er litt påfallende og komisk å se at du fortsatt ikke jenker deg, men mener at kun de som LIKER bloggen din er de som virkelig kan ha lest den. Du mener altså at den KUN kan forstås på en positiv måte, og at de som ikke liker det du skriver tar FEIL eller misforstår på et eller annet plan?

  En helt annen ting er at man leser den helt frivillig, så jeg håper du snart blir kvitt usaklige og stygge kommentarer her, det fortjener du så absolutt ikke. Men du må nok lære deg å godta at mange er uenige med deg og dine påstander om din rolle i offentligheten.

 10. Trine Grung 6. september 2009 at 21:07 - Reply

  AnnaBanana – jeg har ingen problem med at folk er uenig med meg…det er helt sikkert! Men usaklig drittslenging er helt på jordet! Som den litt lenger over her!

 11. Elisabeth 6. september 2009 at 22:56 - Reply

  Man kan være uenig med folk, men man kan allikvel respektere vedkommende for å ha sine meninger.
  Jeg tror du Trine blir angrepet fordi du også er kjent og når du skrive om andre kjente folk så blir det for noen verre enn at en anonym blogger som ingen vet hvem er sier det samme. For meg blir det helt teit!!! Jeg (og mange andre) respekterer det du sier og mener – helt uavhengig av om jeg er enig med deg eller ei, det er ikke tema! Alle skal få mene det de vil. Og i motsetning til de som usaklig slenger med leppa til deg i kommentarer her (anonymt) så står du for det du sier! Og – om man tenker seg om – er det du har sagt så galt? Det er lov å kalle en spade for en spade! Og det er det du i mine øyne gjør.
  Jeg gjentar: keep it up! Fortsett å skriv fra hjerte! (og ikke for å tekkes folk som uansett kan slutte å bry seg)

  🙂

 12. Magne 7. september 2009 at 00:28 - Reply

  En ting er rart. Når du Trine ytrer deg negativt, er det rett fra hjerte og du mener det. Når noen sier noe om deg (som for mange er konstruktivt), er det usaklig drittslenging og helt på jordet og de skjønner ikke din ironi.

 13. Gry 7. september 2009 at 12:12 - Reply

  Hmmmm…. skrev spm lenger oppe angående pulveret. Ønsker svar på jeg som er tynn, faktisk kan risikere å gå ned i vekt dersom jeg nytter dette pulveret? Jeg er ute etter næringen i dette, minske oppblåst mage og få mer energi, men ønsker IKKE å gå ned i vekt…

 14. sandra 7. september 2009 at 22:06 - Reply

  Det var ikke mange minuttene på kanal 5 må jeg si,ble det redigert mye tro? men jeg fikk med med at Eli skryta av lengda til Jostein og at han ver ufin mot henne,så Eli var nok ikke i humør da Trine kom.Men Eli og de andre var ikke spesielt snille med gjesten Trine.Ikke bra.Og Eli er vel ikke p.leder i ordets rette forstand.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits