Jeg har de siste åtte årene kjørt Toyota og er fornøyd med det. Det er gode sikre biler og i skrivende stund kjører jeg en Auris. Her om dagen var jeg innom Toyota i Lier for å ordne en liten detalj og da falt jeg pladask. Jeg drømmer om natten og kjenner at jeg må ha denne bilen. Den er liten, nett, god å kjøre (selvfølgelig måtte jeg prøvekjøre) og jeg trenger ikke noe større.Hva syntes du? Er den ikke bare søt!!? Jeg tror jeg vil ha hvit, men den kommer og i lilla og mørke blå. Siden jeg leaser bil i firmaet mitt så sparer jeg masse penger i måneden på å bytte. Skal, skal ikke?

toyota-iq1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.