Ansvarsfølelse

Jeg er litt opptatt om dagen og beklager at jeg ikke får blogget så voldsomt. Jeg skal på et viktig møte imorgen og svetter meg gjennom forberedelsene. De er ikke små kan jeg love deg! Du får sende meg masse positive vibber imorgen og krysse det du har av armer og ben. Forteller mer senere….smask til deg kjære leser.

Ps: gud så mye kjedelige nyheter på nettet om dagen…ingenting som inspirerer meg ihvertfall. Tips meg gjerne om du kommer over noe som fortjener litt oppmerksomhet! Varm klem fra meg
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-07T10:09:23+00:00 7. september, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: |5 Comments

5 Kommentarer

 1. torillW 7. september 2009 at 11:57 - Reply

  Hei Trine.
  Masse lykke til i morgen:) Får håpe solen begynner å skinne din vei nå. Det fortjerner du.

 2. Trine Lise 7. september 2009 at 17:49 - Reply

  Sender massse lykke vibber og klemmer.Krysser det som krysses kan for deg i morgen 🙂

 3. Lisa Beate 7. september 2009 at 18:15 - Reply

  Idag er vel dagen for Studio 5? Får nok ikke sett det idag, men går heldigvis reprise etter Diagnose Mord om morgenen, DA er jeg klar! Nå er vel det ubehagelige kanskje klippet vekk, men må nesten se det allikevel.

  Helt enig i at det er lite som inspirerer om dagen, kjedelig når man har hele dagen til å lese nettaviser.. og ikke noe spesielt spennende å lese..

 4. torillW 7. september 2009 at 22:49 - Reply

  Hei Trine.
  Jeg må bare si til deg at jeg så studio fem i kveld. Jeg må bare si fra hjertet at jeg har aldri sett et så tåpelig og lite fengende program før. Helt utrolig. Eneste grunnen til at jeg holdt ut var at jeg ville få meg meg hva som egentlig skjedde, siden du har blogget om opplevelsen din. Det var rett og slett et fryktelig dårlig program, og jeg kommer ALDRI til å se det igjen. ALDRI.
  Synes du ar flink Trine, så at du var lei deg, var det tårer som vi kunne se i øynene dine? Jeg håper vi får se mer av deg på Tv, for det er spennende. Føler på en måte at jeg har blitt litt kjent med deg gjennom bloggen din, selv om du verner om det du vil holde for deg selv om deg og familien din.Lykke til med det du er opptatt av om dagen, håper det vil lykkes for deg denne gang.

 5. trinegrung 7. september 2009 at 22:53 - Reply

  torillw – takk for det og kjekt du leser bloggen min. DU er flink til å kommentere. Nei tårene kom først i bilen etterpå. Var mest sint mens sendingen pågikk…frustrert. Du som er fast leser skulle vært der…du vet jo at bloggen handler om mye mer enn kjendiser! LENGE siden jeg har blogget om noen såkalte kjente tryner!! Smask til deg….glad sendingen er over! Nå er min tid som «kjendis» over og jeg skal bare blogge.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits