Har du tid Pia?

Kjærligheten skal angivelig blomstre for Pia har vi lest på ulike nettsteder…hun er jo ungkarskvinne på tv om dagen og opptakene er ferdige forlengst. Har hun funnet drømmemmannen? Skal bli «spennende» å se!

Teateret i Haugesund går nye veier for å markedsføre seg og det berømmer jeg. Det er ufattelig mange flere som vet hvor dette teateret nå er plassert etter deres valg av anderledes skuespillere i stallen. Elin Tvedt og Pia Haraldsen skal tre inn i nye drakter men nå skrives at drakter til Pia ikke passer!? Hun fikk det ikke til eller stemmer ikke overskriftene? Er dette de tabloide mediene som igjen skaper overskrifter for å selge? Regisøren for stykket berømmer Pia’s innsats men hevder det ikke ble troverdig å henne som prest…! Hadde de i utgangspunktet trodd at hun skulle være troverdig i denne rollen med sine noen og tyve år?

Jeg er sikker på at Pis innehar skuespillerkvaliteter og ønsker henne lykke til. Skulle ønske du viste litt mer varme på skjermen i ditt og Jasmin sitt program, men det kommer vel?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-08T10:26:45+00:00 8. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Geir 8. september 2009 at 10:57 - Reply

  Leste nettopp at denne lettbente blondinen Pia var en dem som ingen egentlig viste hva hun var kjent for….

  Har lite til overs for slike linselus…

 2. Sissel Hunt 8. september 2009 at 11:14 - Reply

  What not to see!

  Monday, August 24th, 2009 | Author: trinegrung
  En ting er helt sikkert for min del, jeg skal IKKE se på Pia og Jasmin på tv ikveld. Det er ikke et program som appelerer til meg og da ikke fordi jeg ikke liker noen av damene.

  Men du ser på det likevel?? Du er en helt merkelig dame, altså.

 3. Mungo Park 8. september 2009 at 12:09 - Reply

  Synes det er uforståelig at folk faktisk gidder å henge seg opp i Shakespeare fremdeles; han har vært død i nesten 400 år, og det han skrev er strengt tatt bare kakepynt uten substans. En slags senmiddelalderens Elton John, i tillegg til å være den største arbeidsgiveren i teaterverdenen. Skal ikke prøve å påstå at Pia Haraldsen er mer eller mindre interessant enn Shakespeare, men hun er nå i allefall i live. Jeg tror at om Ibsen hadde levd nå, hadde han muligens vært avisredaktør, men mest sannsynlig programleder i eget talkshow på fjernsyn, Grosvold-messig.

 4. Lisa Beate 8. september 2009 at 12:47 - Reply

  Må se på Pia og Jasmin idag for å se om han duden til Pia stikker!!

 5. trinegrung 8. september 2009 at 13:30 - Reply

  Sissel Hunt….selvfølgelig har jeg gløttet innom, ellers ville jeg vært en dårlig synser. Det blir som Eli Hagen på Studio 5 som kritiserte bloggen min nord og ned og aldri hadde lest den! Jeg har gløttet innom tre fire ganger men ikke sett en hel episode…det orker jeg ikke! Kjekt du stakk innom 🙂

 6. Geir 8. september 2009 at 13:36 - Reply

  Kjære Lisa Beate, det Pia og moren driver med er ren sosialpornografi. For en bruker egne intime følelser rundt noe så privat som forelskelse og kjærlighet til å dra seere til et tv prgram. Da evner en ikke så skille på hva som bør og skal være privat, og hva som bør deles med andre.

  Man finner da helst sin kjæreste på privaten uten innsikt fra all verden. Og jeg liker ikke slike spekulative konsepter der en bruker en lettbent liksomkjendis for å forsøke å få seere til et unorsk tv-konsept som vel passer best i USA.

 7. Elisabeth 8. september 2009 at 14:46 - Reply

  «Er dette de tabloide mediene som igjen skaper overskrifter for å selge?»

  Sukk.. Du har visst fortsatt ikke forstått at DU SELV er en del av de tabloide mediene.

  Og du gjør etter min mening mange flere feil og usakligheter i dine artikler, sammenlignet med hva andre tabloide medier gjør.

  Så.. Her kaster du stein i glasshus..

  Forresten: Ingen bombe at Pia ble kastet fra rollen. Hun har da aldri vist noe skuespillertalent. Det er kun kjendisstatusen hennes som gjorde at hun fikk rollen. Dette er ingen kritikk av Pia, men av dem som engasjerte henne.

 8. sandra 8. september 2009 at 14:55 - Reply

  En av frierne trodde det var Pia Tjelta han skulle date,snakk om å følge med da.Hun som har vært sammen med Mats Ousdal veldig lenge.

 9. Blabla 8. september 2009 at 15:04 - Reply

  Hmm. Morsomt at du selv sammenligner deg med Eli Hagen som ikke leste bloggen din. Hun var ikke den eneste som fikk gjennomgå kritikk fra deg. De andre, som bare hadde lest deler av bloggen din, var like ille iflg deg selv. Nei du, skal du synse om programmer på TV får du researche ordentlig, og ikke bare gløtte på i ny og ne. Se alt eller hold kjeft.

 10. Arnar 8. september 2009 at 15:23 - Reply

  «Mungo Park says: Synes det er uforståelig at folk faktisk gidder å henge seg opp i Shakespeare fremdeles; han har vært død i nesten 400 år, og det han skrev er strengt tatt bare kakepynt uten substans. En slags senmiddelalderens Elton John, i tillegg til å være den største arbeidsgiveren i teaterverdenen»

  Kakepynt? Tviler på at du har satt deg inn i de dypere sidene ved hans verk.
  Visste du at han var en av de første som etablerte «mennesket» som begrep i scenekunsten? Sjekk ut The invention of the human.

 11. Arne Joks 8. september 2009 at 15:56 - Reply

  Fitta feis, og mammaen til Pia fikk kraftig bakoversveis!

 12. Lise 8. september 2009 at 16:46 - Reply

  Dårlig eller god mediasynsing ? 😉

  Først skriver du:
  What not to see!
  Monday, August 24th, 2009 | Author: trinegrung
  En ting er helt sikkert for min del, jeg skal IKKE se på Pia og Jasmin på tv ikveld. Det er ikke et program som appelerer til meg og da ikke fordi jeg ikke liker noen av damene.

  Videre skriver du:
  «selvfølgelig har jeg gløttet innom, ellers ville jeg vært en dårlig synser».

  Har du i hele tatt samme synsing og mening to dager på rad? Eller går det veldig fort i svingene» oppe i toppen også? 😉

 13. Bøtta Pedersen 8. september 2009 at 17:03 - Reply

  Jeg synes det er litt artig med synsingen til Trine. Jeg koser meg når det sparkes litt i øst og vest. Trine er faktisk veldig snill i sine betraktninger og jeg tror nok hun kunne fyrt av mye sterkere, noe som uansett alltid er gjort på bakgrunn av hvordan de fremstår i media.

  Det verste som kan skje en kjent person, som ene og alene har som mål å være kjendis, er at ingen synser lengre..

  🙂

 14. Atle 8. september 2009 at 17:35 - Reply

  Mangler også litt utstråling og sjarm fra Pia & Jasmin. Og jeg tror desverre ikke det kommer ! Synd, for jeg digger virkelig PIA!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits