Twitter er gøy!

Twitter kan brukes til mangt og jeg skjønner ikke at flere bedrifter ikke bruker det til markedsføring av seg selv og sitt. Det er så enkelt og ikke minst om du kjapt vil oppdatere deg på avisoverskrifter. It’s a walk in the park rett og slett og jeg bruker det flittig. Både for å linke til saker jeg mener trenger litt ekstra oppmerksomhet, være seg seriøse saker eller tullesaker, og ikke minst for å promotere bloggen. Trine på Twitter kan du enten følge her eller trykke på linken ————->

Hva er Twitter? Jo, det er som Facebook men en mye enklere variant. Du har 140 tegn til disposisjon og kan ved hjelp av for eksempel Tweetdeck administrere alt veldig enkelt. Jeg følger alle de store mediehus for å oppdatere meg på nyheter og i tillegg følger jeg alle som twitter om meg eller til meg. Mange har markert seg på Twitter som oppegående Twittere og de følger jeg selvfølgelig. En must å følge for meg er Ellen Degeneres . Hun bare er fantastisk og den beste programlederen som finnes i underholdningsbransjen nå!

Som Ellen sier, «thanks for following me on Twitter. I don’t know where we’re going but I’ll make sure we’re having lots of fun going there!» Idag fikk jeg denne på mail :

Bilde 7

Kult….flott at Kronprinsparet følger med i tiden, nå mangler de bare blogg! Jeg kan godt lage en for de!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:27:42+00:00 8. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Anniken 8. september 2009 at 21:35 - Reply

  Det kongelige hoff følger meg også 🙂 Fikk samme mail i går!

 2. camilla 8. september 2009 at 21:43 - Reply

  Jeg følger deg herved 🙂

 3. Niklas 8. september 2009 at 22:42 - Reply

  Hadde vært utrolig morsomt med en kongelig blogg. Jeg har fulgt deg lenge på Twitter.. og bloggen forsåvidt;)

 4. Niklas 8. september 2009 at 22:53 - Reply

  sv
  Syns jeg du skal få til;) Trine Grung – Offiselle kongelige blogger – Skulle gjerne ha blitt med på det prosjektet, men jeg har vel ikke rette interessen for kongefamilien.. Men kanskje jeg hadde fått en fornya interesse da.

 5. Ruth 8. september 2009 at 23:32 - Reply

  men de søkte faktisk etter en mediaperson til å blogge og twitre for dem. Hvorfor søkte du ikke?

 6. Ruth 8. september 2009 at 23:36 - Reply
 7. MOA 9. september 2009 at 03:24 - Reply

  HEADER`N DIN ER GRUSOM!!!! FIKS DET!! NÅÅ!!!

 8. MOA 9. september 2009 at 03:25 - Reply

  forressten så er det misvisende at du har en annonsør som reklamerer for «vinn ett årsforbruk av sjokolade».. vil du at vi leserne skal bli feite?? trodde dette var et slags velværeside jeeeeeeeeg!!

 9. trinegrung 9. september 2009 at 05:30 - Reply

  Ruth – de søkte etter twitter hjelp…ikke blogghjelp

 10. trinegrung 9. september 2009 at 05:31 - Reply

  MOA – sjå kor eg bryr meg….må vel skifte den imorgen nå da! HJELP! HAhahahahaha

 11. Ruth 9. september 2009 at 09:27 - Reply

  tja, et sted må man jo begynne…

 12. Sissel 9. september 2009 at 10:58 - Reply

  Hvis du skal blogge for kongehuset, må du se og lære deg korrekt norsk. Du skriver veldig dårlig. Hva med å ta et skriftlig kurs i norsk rettskriving? Så kan du skilte med det når du evt. sender en uoppfordret søknad til kronprinsparet om å få bli deres offisielle blogger;-)
  Er ellers litt enig med det der om reklamen. Det er litt misvisende når du gjerne vil at folk skal oppfatte deg som en som er opptatt av helse og kosthold. Bare godt ment:-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits