Noe å glede seg til!

Denne karen her er bare herlig! Jeg gleder meg til mange latterkick og kulinariske opplevelser med Hellstrøm på Tv3…serien starter imorgen. Det er helt utrolig at han vant Publikumsprisen på Gullruten, jeg tar av meg hatten, Eivind. Du er en fest og jeg skulle ønske du kom og festet litt med oss i Røyken! Imorgen braker det løs med nye gullkorn fra kjøkkenet og både ungene og jeg kommer til å sitte klistret!

Jeg liker frittalende folk som går litt mot strømmen og byr på seg selv. Det gjør du, Eivind, og balanserer det helt riktig etter mitt syn…føler jeg må presisere det ofte her, ellers blir folk så sinte.

En ting som stadig forundrer meg er folks evne til å finne noe negativt i mine innlegg som kun er ment som positive. De leter etter noe å «ta» meg for…så kom igjen! La meg høre det…idag er jeg superglad, stolt, kjenner godfølelsen bre seg og føler jeg kan bestige verdens høyeste fjell. Elsker sånne dager, fulle av god energi og selvtillit! Håper din dag er likeså! Idag kan alle mine «motstandere» skrive flittig i kommentarfeltet…..hehe. Smask i panna!

PA_24092007__HXH_132_1222791985_1222792001

Foto: PAUL S. AMUNDSEN/Dagbladet
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-09T08:55:12+00:00 9. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Lene 9. september 2009 at 09:23 - Reply

  Hei Trine! Ble glad av å lese innlegget ditt. Klar for en super dag selv, nå. Sår i halsen og sliten, men dagen blir hva man gjør den til. Ha en flott dag, du er en kjempeflink og inspirerende blogger! 🙂

 2. Sissel Hunt 9. september 2009 at 10:21 - Reply

  HELT enig med deg,- Hellstrøm er topp:D Han kan kunsten å balansere ros og kritikk, og han er bare helt rå! Godt vi er flere som digger han!

 3. Berit 9. september 2009 at 10:39 - Reply

  Kjære Trine!
  Jeg har bar lyst til å si at jeg synes du er helt herlig;-)
  Har fulgt bloggen din noen uker og koser meg rett og slett! Du gjør meg glad, og det er helt uavhengig om jeg er enig med deg eller ikke, for det er jeg ikke alltid… Men jeg tror det er en viktig lærdom i livet at man ikke trenger å være enige om alt for å like hverandre. Jeg finner ofte glede og inspirasjon hos mennesker jeg ikke nødvendigvis trodde skulle inspirere meg. Du har vært slik for meg den siste tiden. Så stå på, kjære Trine, i både medgang og motgang! Vi har alle ulike dager, og det gleder meg å lese at du har det strålende i dag. det smitter;-)

 4. Ruth 9. september 2009 at 16:04 - Reply

  hvorfor synes du at det er helt utrolig at han vant publikumsprisen i Gullruten? Det var vel fortjent, spør du meg… Virker selvmotsigende sagt

 5. Trine Lise 9. september 2009 at 17:48 - Reply

  Hehe, må le når jeg leser den kommentaren til Ruth. Hehe, hun skriver i innlegget sitt at noen alltid er ute for å finne noe å «ta» henne på og akkurat det gjorde Ruth. Er du synsk, Trine 😉

  Over til det innlegget egentlig handlet om, Hellstrøm. Det gleder vi oss til her i heimen også 🙂 Han har så mye fine kommentarer og det er så mange rare folk 😉

 6. Trine Lise 9. september 2009 at 17:49 - Reply

  Altså Trine skriver, hvis det var noen som lurte på der det står «hun skriver…..»

 7. Ruth 9. september 2009 at 19:25 - Reply

  Trine Lise: nå er ikke jeg den største kritikeren til Trine. Men det er absolutt lov å påpeke en logisk svikt… Synes Trine gjør en god jobb i samfunnsdebatten jeg. Mange av dem som kritiserer Trine går direkte på henne som person og det er veldig ufint. Innholdet på denne bloggen er Trines åndsverk, hennes mening og hennes ytringskanal – om jeg er enig eller uenig er min sak. Men jeg synes at Trine, som for meg virker å være en meget oppegående dame, skal være flinkere å lese korrektur før hun legger ut innleggene sine. Det være seg orddelingsfeil, genetivs-s-feil, stavefeil eller logikkfeil… Nettopp fordi jeg er sikker på at hun kan:-)

 8. Nina 12. september 2009 at 18:22 - Reply

  Hellstrøm er veldig bra program 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits