Siv Jensen – waschera?

Denne dama fremstår så kontrollert og disiplinert til enhver tid at det er nesten litt skremmende. Hun er anderledes enn andre politikere vi har, har mer kraft i sine meninger og er rett og slett en fargeklatt i politikken. Jeg er ikke enig med alt hun står for og stemmer ikke FRP, her snakker jeg kun om Siv. Hun har utviklet seg ufattelig mye siden hun var selger for Radio 1 i sine yngre dager og er en helt annen enn den gang. Like frittalende og sterk, men likevel en annen.

Hvordan har du det på dager som i dag Siv, hvor medienes fokus er at dere stuper på meningsmålingene? Er det fullt kaos i FRP leiren eller tar dere det hele med knusende ro? Hvordan skal dere snu denne trenden, selvom dere forsatt har mange som stemmer i deres retning? Det er ikke mange dagene igjen til valget og hvor viktig er avisoverskriftene for oss som skal velge? Lar vi oss påvirke av at ulike aviser skriver at FRP stuper? Jeg tror det og at panikken brer seg på Jensen sitt kontor i dag. Noen grep må de ta for å mykne situasjonen og jeg er spent på hvilke grep de tar! Hvor kommer hun til å stille opp for å vise sine menneskelige sider, for å vise at hun ikke bare er en sterk personlighet?

Jeg liker Siv og har hatt mange festlige intervjurunder med henne i årenes løp. Jeg snakket aldri politikk når jeg intervjuet henne…jeg liker å intervjue folk om helt andre ting enn det de driver med. Sånn er jeg.

1332-31-Siv_Jensen_2
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-09T09:18:38+00:00 9. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |17 Comments

17 Kommentarer

 1. Frank 9. september 2009 at 09:40 - Reply

  Nå har frp-hetsen i media tatt helt av, og de blodrøde journalistene viser igjen sitt sanne annsikt. Man leser aldri at «AP STUPER!» når de går ned 2 usle prosernt på en måling, men når FRP har han liten nedtur så STUUUUPER de.

  Helt latterlig.

 2. Lis 9. september 2009 at 09:52 - Reply

  Siv Jensen er så ekkel at jeg føler brekningstendenser både når jeg ser og hører henne. Og det hun står for er ikke vatten verdt.
  De som stemmer FRP må være «tullinger» hele bunten.

 3. trude 9. september 2009 at 09:54 - Reply

  Jeg synes ikke Siv virker kontrollert og disiplinert til enhver tid. Hun virker tvert imot sutrete og usikker: Hun tar på seg en maske av tilgjort «bestemthet».

  Her er FrPs politikk:
  a) Finn et problem.

  b) Finn alle muligheter til å beskrive problemet større enn det i realiteten er

  c) Løft en dirrende pekefinger mot andre partier, og påstå at de ikke gjør noe (se bort fra det de faktisk gjør!)

  d) Vær sutrete fordi andre partier peker på FrP’s fantasiøkonomi.

  e) Lov ubegrenset med penger for å løse problemet.

  f) Uansett hva man snakker om: Spre frykt og usikkerhet rundt asylsøkere.

  g) Sank dermed 20% populistiske stemmer.

  Jeg er overbevist om at Siv ikke vil i regjering. Da blir hele bløffen hennes avslørt, og hun kan ikke lenger gjøre det eneste hun kan: Være «irritert» på andre.

 4. Hvermannsen 9. september 2009 at 10:08 - Reply

  «Gjesp». Sjekk den VG gjengen med journalister som skyter med rødfis mot FrP. Jeg tror du, journalistene og andre «humanister» vil få dere en prosent-overraskelse når valget er over..

  Som Siv sier, to andre målinger gir FrP opp.. Journalistene frykter for sin mediastøtte..

 5. Siv 9. september 2009 at 10:34 - Reply

  Om du er så uenig, Trude, så diskuterer du sak ikke person. Du framstår som ganske så sutrete og usikker selv. Og virker ikke de aller fleste politikere irritert på andre? Om man ikke var det, så kunne vel alle stemme samme parti…

  Og i følge SSB så vil ikke en Frp styrt regjering gi høyere rente – til STOR ergrelse for alle som ikke tåler en tydelig opopsisjon i Norge og til ergrelse for blodrøde journalister som frykter for at ikke mediestøtten vil flomme deres vei lengre..

  Og enig med deg Frank, sjelden å se at det står at Ap stuper når de går tilbake mye på meningsmålingene.

  Og Lis: hehehe….er kjempetulling jeg, driver eget firma, 19 års utdannelse og har til og klarer faktisk å kle på meg selv. Jeg må le.

 6. Hvermannsen 9. september 2009 at 10:44 - Reply

  Til Lis og Trude. Her er en tenkt VG overskrift for dere;

  «En stemme til AP er en stemme til fortsatte overfallsvoldtekter fra ikke-vestlige innvandrere»

  Hvem er det som er «humanisten» av dere som «blir kvalm av Siv» og vi som ikke vil at dere jenter skal trenge å frykte overfallsvoldtekter i Oslos gater?

  4 år med flertallsregjerning, og voldtektene fortsetter.. Jeg har selv vært vitne i Oslo til den såre, såre gråten til en ung jente som hadde blitt voldtatt av en «fremmedkulturell» i slottsparken..

  Legg fra dere ideologien, og tenk som en humanist ikke bare lat som om dere er det.

 7. Lis 9. september 2009 at 11:30 - Reply

  «»4 år med flertallsregjerning, og voldtektene fortsetter.. Jeg har selv vært vitne i Oslo til den såre, såre gråten til en ung jente som hadde blitt voldtatt av en “fremmedkulturell” i slottsparken.»»

  Hvermansen: Hallo, tror du det blir slutt på voldtekter om Siv kommer til makten?

  Du er en av dem som lar deg lure, du.

 8. Trude 9. september 2009 at 11:36 - Reply

  Siv: Trines blogg handlet om personen Siv (hun understreker til og med at hun ikke er interessert i politikern Siv, men personen Siv..). Så jeg kommenterte på noe av Svis personlighet.

  Men mesteparten av innlegget mitt gitt nettopp på FrPs politikk, og ikke på Sivs person. Så du må nok lese innlegget mitt bedre.

  SSB (Statistisk Sentralbyrå) har IKKE gått god for FrPs økonomiske politikk! Dette er feil. De har kun regnet på ETT av FrPs forslag om skattelettelse. Dette har vært klargjort flere ganger i media. Du må følge med bedre. FrPs totale forslag om reduserte inntekter på 70 milliarder og økte utgifter på ca 50 milliarder, er galematias! De lover, lover og lover penger som vil føre til kaos i økonomien.

  Det er også tull at avisene er «i mot» FrP. De ville brukt samme overskrifter hvis AP gikk tilbake 2% på en meningsmåling. Nå må det bli slutt på «offerrollen» som FrP – og mange av dets tilhengere – stadig påberoper seg. Det er stakkarslig.

 9. Geir 9. september 2009 at 11:49 - Reply

  Siv Jensen har gjort flere store brølere i valgkampen, hun kan være ferdig som FRP leder. Noe jeg er glad for kan ikke fordra denne lettbente kvinna…

  Hun vil bare gjøre det rike rikere….

 10. Wenche 9. september 2009 at 13:38 - Reply

  Hvor har det blitt av Trineklubb-linken som lå øverst på siden din?

 11. trinegrung 9. september 2009 at 13:48 - Reply

  Wenche – den er der den! Gå inn på forsiden bare

 12. Vegetaria 9. september 2009 at 15:12 - Reply

  Hei Trine!

  Nå har jeg sett gjennom endel av videobloggene dine og må si jeg er mektig imponert! Måten du tørr å by på deg selv med både ironi og humor mm… Kjempebra!;-)

  Må også si at jeg som så mange andre har irritert meg over endel kjendiser som mener og synser så mye om «alt»… Det kan tydeligvis svare seg å sjekke personen og bloggen en irriterer seg over, før en dømmer vedkommende!

  Jeg har tatt feil av deg og nå kan jeg mer skjønne hva du mener og hvorfor du blogger som du gjør.

  Rappkjefta som du e samt at du driter i hva andre mener om deg og stoler på deg selv. Du virker trygg, kul, god og snill 🙂 Og litt sint(av og til) men det er bra;-)

  Tror du får ditt eget tv-show en gang jeg, alla 2 damer over dammen…:-)

 13. Wenche 9. september 2009 at 16:01 - Reply

  Når jeg går inn på trinegrung.no får jeg bare en grå runding på venstre siden «i håret ditt». Skjønner ikke hva som har skjedd for jeg har da sett de linkene før….. hmmm….

 14. sandra 9. september 2009 at 16:49 - Reply

  Siv er bestandig fin i klærne.fin på håret,smarte uttalelser,meget troverdig og den beste statsministeren Norge trenger akkurat nå.Stå på og få bort feige Jens og la aldri Krf og V komme til makten.Heia Frp og H.Erna ta til fornuft og slå hånda av mikropartiene.

 15. Ingrid 11. september 2009 at 18:22 - Reply

  Siv Jensen er rett og slett ikke god i hodet! Hun er IKKE troverdig, har IKKE smarte uttalelser, og hvis hun blir statsminister i Norge vet jeg ikke hva som kommer til å skje med dette landet! Jeg tørr ikke en gang å tenke på det.

 16. sandra 11. september 2009 at 22:02 - Reply

  Hun vil få Norge på rett kjør igjen så bare slapp av.Hun er den beste for landet nå.

 17. SonyaSunny 12. september 2009 at 23:15 - Reply

  Super post, Need to mark it on Digg

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits