Mobilabonnement anbefales!

Jeg har i alle år vært kunde hos Telenor. Både når det kommer til privat telefon, internett og mobil. For en drøy måned siden fikk jeg en så høy regning at jeg tenkte at jeg må sjekke litt nøyere etter i sømmene om det er penger å spare andre steder. Jeg har ingenting imot servicen eller noe annet hos Telenor, bortsett fra prisene til tider.

Jeg drev litt research og inviterte folk på Twitter til å komme med rimelige forslag. Jeg sjekket hvem som hadde gunstige tilbud og hvilke som eventuellt ville berøre meg mest når regningen kom. Jeg endte med å skifte ut på alle områder! Jeg kuttet privat telefon, den brukes omtrent ikke lenger bortsett fra når min kjære mor ringer. Internett leverandør ble GET, for de hadde en rimelig pakke som varte i et år og jeg sparte en del penger på det. En ting skal sies, det har vært litt plunder med nett tilgangen innimellom, men om det er GET sin feil vites ikke.

Mobilabonnementet skulle selvfølgelig fornyes i samme slengen og jeg hadde selvfølgelig fått med meg at Idar Vollvik var på banen igjen med et nytt opplegg. Etter å ha sjekket rundt hos ulike leverandører, selvfølgelig trakter en etter rimelige priser, så endte jeg opp hos Idar, eller LUDOMOBIL som det heter. Idag fikk jeg første faktura og jeg jublet!! Jeg har ikke brukt telefonen noe mindre enn før, men regningen har gått fra 1500,- i mnd til 450,- idag!! Jeg har ikke nettilgang på mitt nye abonnement, men jeg vet jeg ikke surfet noe særlig på nettet før jeg skiftet. En herlig følelse var det uansett! Anbefales!

ViewFileLibraryItem.ashx

Nei, jeg er ikke sponset av de om noen skulle tro det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:27:31+00:00 10. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Trine 10. september 2009 at 21:07 - Reply

  Du får flere ringeminutter til lavere pris hos Talkmore da…..

 2. Hønepøne 10. september 2009 at 21:13 - Reply

  Jeg sitter og lurer på det samme. Betaler 3 ganger så mye i faste avgifter til Telenor enn vi bruker på fasttelefonen. Trenger den ikke lenger. Alle har jo mobil i familien uansett.
  Jeg vet GET har mye feil med nett-tilgangen og hjelp får man ikke med en gang ( kjenner mange med GET)… så skal/skal ikke.
  Billigere blir det vet jeg, men……..

 3. trinegrung 10. september 2009 at 21:20 - Reply

  Jeg er ihvertfall happy med mine valg…sparer penger og det er viktig i den store sammenhengen.

 4. Niklas 10. september 2009 at 21:47 - Reply

  Takk for tipset. Jeg gikk inn og bestilte med en gang et terningkast 6 abonnement:D

 5. Me 10. september 2009 at 22:07 - Reply

  Ville bare si at du har en kjempefin blogg! Du er så flink til å skrive, og du TØR i skrive det du mener. Synd at du får så mye pes, ofte så sier du det MANGE tenker 🙂 Jeg er ny i bloggverdenen, fikk meg blogg i dag, faktisk! Men takk for at du er en inspirator!

 6. camilla 11. september 2009 at 09:48 - Reply

  Hm! Godt tips, jeg trenger både ny mobil og nytt abonnoment 🙂

 7. Linda 11. september 2009 at 13:45 - Reply

  Takk for tipsene! Lurer på om jeg bare skal kutte ut fasttlf.? Har jo egentlig ikke bruk for den. :-)….du fikk meg til å tenke!

 8. Ranveig 11. september 2009 at 14:00 - Reply

  Takk for tipset! Har bytta over til RØD! (fra one call)

 9. lena 11. september 2009 at 15:24 - Reply

  men du vil kansje bli sponset?

 10. trinegrung 11. september 2009 at 15:28 - Reply

  Lena – 400 i mnd skal jeg faktisk klare å stå i! Vær sikker 😉

 11. Vestfoldgirl 11. september 2009 at 19:07 - Reply

  Jeg skifta fra Netcom til Tele2 champion i fjor – og jeg har spart mange hundre kroner i måneden. Det er så deilig!!! Telenor har jeg aldri brukt og vil jeg aldri gå over til….for de er de værste telefon-selgere jeg vet om, de er så hissige og frekke når de prøver å selge meg abonnement, så de skal jeg av prinsipp ALDRI bytte til!

 12. Michael 11. september 2009 at 22:27 - Reply

  Trine, du er god du.
  Leser en god del blogger og er også innom noen jenteblogger bare av nysgjerrighet. Det du skriver fenger. Du sier det du mener og det er viktig og riktig.

  Men til alle som lurer på mobilpriser, internett og tv: Statens teletilsyn (og forbrukerrådet) har oversikt over det og alt annet. Gode sammenligningsgrunnlag.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits