You need to dance!

Idag fryder jeg meg over nyheten om at Ellen Degeneres skal bli Idol dommer i USA. JIPPI….nå kommer jeg til å følge programmet fast når det endelige kommer til Norge. Hun er noe av det morsomste, herligste og kuleste som ruller på skjerm og endelig har Tv 2 tatt til vett og sender programmet på moderkanalen. Drømmer om at de sender det senere på kvelden! Ellen Degeneres er et funn! Virkelig! Hver dag taper jeg programmet på GET boksen sånn at jeg kan nyte det etter ungene er i seng og roen senker seg i huset. Hun har kjendisgjester, artige konkurranser, festlige monologer, hun danser og underholder, og ikke minst er disse barna hun har i studio innimellom en fest!

Jeg gleder meg til å se hennes bidrag i American Idol, selvom jeg aner ikke om hun har noen faktiske ferdigheter innen musikk og sang. Hun blir nok en fest å ha der uansett!

Her var Obama på besøk og han danset til 7 i stil. I går holdt han sin viktigste tale og skal altså gjennomføre en reform av helsesektoren. Jeg heier på Obama, YES we can! Håper virkelig at han klarer å gjennomføre det han nå lover, for de trenger noen å tro på over there. Noen må skape litt positive bølger!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-09-10T08:49:52+00:00 10. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Linda 10. september 2009 at 10:00 - Reply

  Helt enig! Ellen er et fantastisk menneske!!! Eneste nedturen er at Tv2 plutselig sender repriser… Før sommerferien lå vi en eller to uker bak USA, men nå sender de episoder fra MAI!!! men jeg ser de likevel, og ler likegodt. 🙂 🙂
  Har aldri fulgt med American Idol, men det blir det endring på nå. 😉

 2. Guro 10. september 2009 at 10:07 - Reply

  Enig med du! Programmet hennes er helt hærrlig. Når hun reiser seg og danser får jeg nesten lyst til å gjøre det selv også 🙂

 3. Linda 10. september 2009 at 10:35 - Reply

  Johoo!! Er det noen som kan få meg i kanonhumør så er det Ellen!! Noe mer uhøytidelig, herlig og morsomt med et utrolig smittende humør er det vanskelig å finne.. 🙂 Tror alle føler seg vel i hennes selskap, noe som er kjempeviktig! Solskinnshilsen fra Bææærgen 🙂

 4. tonj 10. september 2009 at 11:02 - Reply

  elsker ellen!! har begynt med lekene hennes på diverse sammenkomster her hjemme også, passer perfekt på jentekvelder og babyshowers.

 5. Karianne Lopez@ 10. september 2009 at 11:24 - Reply

  ååååååh, fett! HUn er så rå, dette kan bli bra.

 6. Anniken 10. september 2009 at 12:22 - Reply

  Nye episoder av «Ellen» begynte i USA denne uka, håper det ikke er for lenge til vi får dem hit. 🙂 Nå må jeg begynne å se på American Idol også, jøjemeg!

 7. Randi 10. september 2009 at 13:03 - Reply

  Jeg ser at Trine har slettet min kritiske kommentar og påpekning av faktafeil. Samtidig har hun brukt kommentaren min til å rette opp innlegget sitt.

  Er ikke det litt feigt? Er det OK å kritisere andre, men gjemme bort kritikk av en selv? Samtidig var tydeligvis kritikken berettiget, for innlegget er endret.

 8. Lisa Beate 10. september 2009 at 17:08 - Reply

  Ellen er en sinnsykt underholdende programleder – synes også de kan vise den gamle komiserien hennes i reprise, kongen av queens har vel gått mange nok ganger nå.

  Randi: så utrolig tøff du er.

 9. Anne Berit Olsen 10. september 2009 at 17:09 - Reply

  Så Ellen på So you think you can dance forrige helg, hun var gjestedommer!
  Helt uforglemmelig morsom var hun og gjorde showet enda bedre enn det bruker å være!!

 10. Lisa Beate 10. september 2009 at 17:09 - Reply

  Trine: Vet du hva jeg virkelig hater med bloggen din? Den reklamen med sjokolade!! For hver eneste gang jeg ser den blir jeg så godtesyk at det gjør vondt innerst i hjerterota – og magesekken 😛

 11. Vestfoldgirl 10. september 2009 at 20:29 - Reply

  Jeg digger Ellen!!! Hun er genial og en av de beste jeg har sett på tv!! Så på programmet hennes i vår når jeg var permittert…men det går så tidlig på dagen at jeg har ikke mulighet til å se det lenger – dessverre 🙁

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits