Det er kanskje ikke mye i kroner og øre å tjene på en blogg, men det gir mannen i gata en «unik» måte å eksponere seg om en ønsker. Det er ufattelig mange som blogger og ihvertfall av den yngre garde. I blogg.no sitt samfunn er det over 300 000 som velger å eksponere seg på den ene eller andre måten. Det kan hende at din sønn/datter har en blogg, det er mange foreldre som ikke aner hva barna/ungdommene deres bedriver tiden sin med på nett. Hvor ofte, hvordan og hva sjekker du rundt dine barns nettvaner?

Jeg sjekker ukentlig og har strenge regler for hva som som er lov og ikke. Om de følger reglene vi setter er jo opp til oss å følge opp. Jeg vil ikke at datteren min skal sitte slik om noen år for å trekke til seg  oppmerksomhet. Jeg skjønner de som gjør det og spiller på det de har, men det er ikke det samme som å syntes at det er greit for min datter. At hun skal sitte foran et web kamera å vise puppene sine for å trekke lesere til bloggen blir litt for dumt, unnskyld meg. Er du enig eller uenig her?

Forresten, til de som ikke leser andre medier enn blogger : det var VG som hadde en sak om denne dama og rettet fokuset mot puppeblogger. Jeg mente litt om det.

Bilde 8
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.