Farlig å være fritt-talende?

Heldigivs en annen type dag idag og andre overskrifter som skal «selge». Jeg registrerer at frittalende MINI får pes i dag for å mene litt om hvem som bør overta ansvaret for det norske landslaget. Sollied bør ikke ha jobben mener han, for han har ikke de rette veridene. Kan ikke mennesker ha en jobb fordi det gjør ting på privaten som kanskje ikke forenes med hele bildet? Er ikke ferdighetene viktigere her enn hvordan fritidssyslene bedrives? Jeg er heldigvis ikke opptatt av hvor folk har vært eller hva de har gjort…det viktigste er hvor de skal!

Jeg gjør meg ikke om en mening om dette men jeg tror mange er enige om at MINI i dag trør over. Vil dette få konsekvenser? Skal han kunne si hva han vil om en respektert mann? Hva blir kommentaren fra Tv2? Det er jeg mest spent på! Det står ingenting på nettet fra deres side enda….jeg venter i spenning. Dette er vel hakket mer alvorlig enn jeg ting jeg noen gang har sagt eller ment?!

Lurer på hvordan Sollied har det i dag? Tenker telefonen kimer i ett sett!

images

By | 2009-09-02T09:44:19+00:00 2. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |31 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits