Fra Hollywood til fattigland?

Han er en fargerik og anderledes fyr. Jeg liker det når folk skiller seg ut i mengden og ikke går i flokk. Det vitner om ryggrad av den ene  grunn at de våger! Han gjorde alt riktig når han kom fra det o’store utland den godeste Jan Thomas. Han frontet de store tingene han hadde gjort i USA, fikk masse pr og bygget sakte men sikkert opp merkevaren sin.

En kan mene hva en vil om han, men  han har gjort mange riktige grep for at nå hele Norge vet hvem han er. Han er en flink stylist, mulig en av de beste vi har, og han kan mingle. Small-talk! Det er nøkkelen for å kunne snakke med alle i enhver setting og han har en egen evne til å få alle til å føle seg vel i hans selskap. Jeg var en av de første som intervjuet han etter han kom til Norge når jeg jobbet i Kanal 24 sammen med Tommy Steine. Jeg visste med en gang at du ville komme deg opp og frem Jan, og denne «konkursen» ler du nok godt av i dag tenker jeg! Stå på, jeg heier på deg og drømmer forsatt om den fotoshooten vi skal ha en gang!

janthomas2_1208776804

By | 2009-09-03T08:10:16+00:00 3. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |21 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits