Høstdrømmer

Jeg er på jobb i Asker i dag og da er det livsfarlig å sprade litt rundt innimellom alle møtene. En butikk som drives av verdens søteste Camilla heter Mexx og det brenner i lommeboken når jeg kommer dit. Heldigvis er sistnevnte rimelig slank om dagen, så faren er relativ liten for at det setter fyr 😉

Klarte likevel og sette i sving høstdrømmene med en veske som er «to die for» Enig?

IMG_2387 IMG_2393

Jeg er ikke en som går berserk i butikkene, men det er alltid kjekt å fornye seg litt hver sesong. Ei heller trenger det å koste så masse for min del. Jeg har kjøpt min del av dyre merker og de dagene er definitivt over. Det er TULL!

Jeg har lært opp Camille på Facebook og hun har startet en gruppe. Morsomt om MANGE melder seg inn til hun kommer hjem fra jobb så får hun sjokk! Hehe…hun aner ikke at jeg legger dette ut på bloggen.

Mexx Asker | Opprett ditt eget merke

By | 2017-03-16T07:27:22+00:00 11. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits