Jeg blogger fra hjertet

I skrivende stund sitter jeg på loftet på hytten. Vi er på fjellet og nyter frisk fjelluft. Jeg elsker å være på fjellet og gå lange fjellturer, det vet alle som har fulgt bloggen min en god stund. Jeg har fått mange mail angående produktene i TrineKlubben (jeg vet det er teit navn men det ble bare sånn) og jeg får ikke svart før mandag pga dette mobile bredbåndet.

Produktene er virkelig redningen i min hverdag og derfor anbefaler jeg de og har bestemt meg for å selge de her via bloggen. Jeg tjener meg overhode ikke rik på dette, det er kun fordi jeg vil at flere skal få muligheten til å vite om denne muligheten. Alle vet at det er gunstig å spise masse frukt og grønt, selv regjeringen anbefaler oss 5 om dagen. Det er ikke alltid like lett å få i seg, derfor er disse produktene perfekte. Jeg lager smoothie hvor jeg blander inn Bio Fruit for max næringsverdi og nesten hver dag erstattter jeg et måltid med en Hippokrates+Nutrition Now shake. Det er fantastiske produkter med ingen tilsetningsstoffer eller søtningsstoffer.

Men tilbake til fjellet…vært ute noen timer idag og jammen skal jeg ikke hive meg opp på nok en topp imorgen. Formen er ikke like god som i sommer og det plager meg, men det kan det bare gjøres noe med. Jeg gjør så godt jeg kan og formen SKAL opp til sitt vante nivå innen noen uker. Det er bare noen ting som må på plass først som forhåpentligvis skal gi meg masse positiv energi. Hva bringer helgen din kjære leser?

Jeg fikk en mail i dag og det er virkelig mange feiloppfatninger av bloggen min der ute :

Hei, nå har jeg sittet og lest mye av bloggen din, og samtidig funnet noen andre via deg:) Jeg har hørt mye om deg via andre bloggere, som ikke virker fullt så begeistret for deg, og tilslutt så ble jeg litt lei, og måtte titte innom for å se hva alt dette oppstyret var for noe.
Ville bare si at mitt inntrykk av deg er at du er VAKKER, du har sterke meninger om det meste, og du gir deg ikke så lett! Det er jo Oprah-programmet et endelig bevis på:)
Men jeg har ikke så mye negativt å si om deg, ikke i det hele tatt. Jeg er imponert over hvor pågående du kan være, og her kunne jeg sikkert lært noe av deg, men jeg er ikke så glad i å mase og mase og ende med å få portforbud;) Og der hvor du er utadvendt, tøff og med en stå-på-vilje, der er jeg kanskje det motsatte.

Det er veldig mye snakk om alt det negative på bloggen min….glad noen tar seg tid til å lese hele bloggen innimellom og ser alt det andre den inneholder. God kveld folkens!!

IMG_1950

By | 2017-03-16T07:27:55+00:00 5. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits