Jeg er forelsket!

Jeg har de siste åtte årene kjørt Toyota og er fornøyd med det. Det er gode sikre biler og i skrivende stund kjører jeg en Auris. Her om dagen var jeg innom Toyota i Lier for å ordne en liten detalj og da falt jeg pladask. Jeg drømmer om natten og kjenner at jeg må ha denne bilen. Den er liten, nett, god å kjøre (selvfølgelig måtte jeg prøvekjøre) og jeg trenger ikke noe større.Hva syntes du? Er den ikke bare søt!!? Jeg tror jeg vil ha hvit, men den kommer og i lilla og mørke blå. Siden jeg leaser bil i firmaet mitt så sparer jeg masse penger i måneden på å bytte. Skal, skal ikke?

toyota-iq1

By | 2017-03-16T07:28:01+00:00 5. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: |23 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits