Liv eller død?

Kongo-saken kommer til å få all spalteplass i mediene idag og overskriften » En dag håper jeg å se sønnen min i Norge igjen» vekker noe i alle og enhver vil jeg tro. Det er noen foreldre oppe i det hele som faktisk har sine barn på tiltalebenken! Uansett sak, uansett utfall må det være forferdelig å være foreldre i en sånn situasjon. En må føle seg helt maktesløs, og hadde det vært meg hadde jeg gått helt av skaftet.

I intervjuet leser en at moren til Joshua snakker om alle sidene ved saken som ikke er kommet frem og alle spørsmålene hun har. Tenk å sitte igjen med et eventuelt lik av sin egen sønn med såpass mange ting ubesvart! Jeg føler virkelig med henne og de andre pårørende. Dagen i dag må være den verste uansett utfall i saken for det er det lite de kan gjøre med. «De kjennes skyldig» er noen av overskriftene men veien videre vites ikke før senere idag. Følger spent med….har du fulgt med i saken?

1250247154359_787

By | 2009-09-08T08:22:58+00:00 8. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits