Mobilabonnement anbefales!

Jeg har i alle år vært kunde hos Telenor. Både når det kommer til privat telefon, internett og mobil. For en drøy måned siden fikk jeg en så høy regning at jeg tenkte at jeg må sjekke litt nøyere etter i sømmene om det er penger å spare andre steder. Jeg har ingenting imot servicen eller noe annet hos Telenor, bortsett fra prisene til tider.

Jeg drev litt research og inviterte folk på Twitter til å komme med rimelige forslag. Jeg sjekket hvem som hadde gunstige tilbud og hvilke som eventuellt ville berøre meg mest når regningen kom. Jeg endte med å skifte ut på alle områder! Jeg kuttet privat telefon, den brukes omtrent ikke lenger bortsett fra når min kjære mor ringer. Internett leverandør ble GET, for de hadde en rimelig pakke som varte i et år og jeg sparte en del penger på det. En ting skal sies, det har vært litt plunder med nett tilgangen innimellom, men om det er GET sin feil vites ikke.

Mobilabonnementet skulle selvfølgelig fornyes i samme slengen og jeg hadde selvfølgelig fått med meg at Idar Vollvik var på banen igjen med et nytt opplegg. Etter å ha sjekket rundt hos ulike leverandører, selvfølgelig trakter en etter rimelige priser, så endte jeg opp hos Idar, eller LUDOMOBIL som det heter. Idag fikk jeg første faktura og jeg jublet!! Jeg har ikke brukt telefonen noe mindre enn før, men regningen har gått fra 1500,- i mnd til 450,- idag!! Jeg har ikke nettilgang på mitt nye abonnement, men jeg vet jeg ikke surfet noe særlig på nettet før jeg skiftet. En herlig følelse var det uansett! Anbefales!

ViewFileLibraryItem.ashx

Nei, jeg er ikke sponset av de om noen skulle tro det!

By | 2017-03-16T07:27:31+00:00 10. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits