Noe å glede seg til!

Denne karen her er bare herlig! Jeg gleder meg til mange latterkick og kulinariske opplevelser med Hellstrøm på Tv3…serien starter imorgen. Det er helt utrolig at han vant Publikumsprisen på Gullruten, jeg tar av meg hatten, Eivind. Du er en fest og jeg skulle ønske du kom og festet litt med oss i Røyken! Imorgen braker det løs med nye gullkorn fra kjøkkenet og både ungene og jeg kommer til å sitte klistret!

Jeg liker frittalende folk som går litt mot strømmen og byr på seg selv. Det gjør du, Eivind, og balanserer det helt riktig etter mitt syn…føler jeg må presisere det ofte her, ellers blir folk så sinte.

En ting som stadig forundrer meg er folks evne til å finne noe negativt i mine innlegg som kun er ment som positive. De leter etter noe å «ta» meg for…så kom igjen! La meg høre det…idag er jeg superglad, stolt, kjenner godfølelsen bre seg og føler jeg kan bestige verdens høyeste fjell. Elsker sånne dager, fulle av god energi og selvtillit! Håper din dag er likeså! Idag kan alle mine «motstandere» skrive flittig i kommentarfeltet…..hehe. Smask i panna!

PA_24092007__HXH_132_1222791985_1222792001

Foto: PAUL S. AMUNDSEN/Dagbladet

By | 2009-09-09T08:55:12+00:00 9. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits