Pels eller ikke pels?

Jeg er imot pels, bare så det er sagt, før gribbene hopper i strupen på meg! Når jeg leser saker som dette eller ser nyheter der folk blir anmeldt for å ikke ha tatt vare på dyrene sine, blir jeg fysisk dårlig. Det er, minus barnemishandling, noe av det verste jeg ser!

I den saken som nå ruller opp er en gårdseier blitt anmeldt av dyrevernaktivister for å ha drevet mislighold av sine rever. Nå viser det seg at de syke revene muligens er plassert på revefarmen. DNA viser at det er ikke hans reve-far som er faren til de syke revene. Hvordan i alle dager er det mulig da? Jeg skjønner at muligens aktivister kan gå hardt ut, men går det ann å bruke bevis hvor de for ekspempel har sneket seg inn å tatt bilder for å avdekke «forhold» som Mattilsynet ikke «ser»?

Selvom jeg er imot pelsdrift har jeg respekt for de folkene som driver med det…det er jobben deres, og stemmer det at revene har blitt plassert der for å rette fokus mot pelsindustrien da driter de skyldige seg loddrett ut her! Det blir for dumt og setter hele aktivistgjengen i et vanvittig dårlig lys!

20979

http://www.photosight.org/up/2005/08/16/20979.jpg

By | 2009-09-04T11:37:09+00:00 4. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |22 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits