Siv Jensen – waschera?

Denne dama fremstår så kontrollert og disiplinert til enhver tid at det er nesten litt skremmende. Hun er anderledes enn andre politikere vi har, har mer kraft i sine meninger og er rett og slett en fargeklatt i politikken. Jeg er ikke enig med alt hun står for og stemmer ikke FRP, her snakker jeg kun om Siv. Hun har utviklet seg ufattelig mye siden hun var selger for Radio 1 i sine yngre dager og er en helt annen enn den gang. Like frittalende og sterk, men likevel en annen.

Hvordan har du det på dager som i dag Siv, hvor medienes fokus er at dere stuper på meningsmålingene? Er det fullt kaos i FRP leiren eller tar dere det hele med knusende ro? Hvordan skal dere snu denne trenden, selvom dere forsatt har mange som stemmer i deres retning? Det er ikke mange dagene igjen til valget og hvor viktig er avisoverskriftene for oss som skal velge? Lar vi oss påvirke av at ulike aviser skriver at FRP stuper? Jeg tror det og at panikken brer seg på Jensen sitt kontor i dag. Noen grep må de ta for å mykne situasjonen og jeg er spent på hvilke grep de tar! Hvor kommer hun til å stille opp for å vise sine menneskelige sider, for å vise at hun ikke bare er en sterk personlighet?

Jeg liker Siv og har hatt mange festlige intervjurunder med henne i årenes løp. Jeg snakket aldri politikk når jeg intervjuet henne…jeg liker å intervjue folk om helt andre ting enn det de driver med. Sånn er jeg.

1332-31-Siv_Jensen_2

By | 2009-09-09T09:18:38+00:00 9. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |17 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits