Stripping neste?

Nå tror jeg ikke himmelen står til påske!? Syngende værmelding? Jeg fikk nesten kveldsen i halsen i går, da Eli Kari fomlet seg syngende gjennom værmeldingen. TØFT GJORT! Det var på tide at noen endringer kom på akkurat den sendingen, og nå mangler det bare at trauste kjedelige NRK følger opp med kanskje å snakke litt fortere eller blidere om ikke annet?

Det er rart med det, hvor lite som skal til for å sprite opp en sending, til at plutselig en kanskje begynner å følge med for å se hva de skal gjøre neste gang. Jeg kommer til å tune inn på Tv2-været fremover for de lover at det ikke er siste gang de er kreative. Har du noen kreative forslag til hva de kan gjøre? Vil vi ha engelske tilstander hvor de viser mer hud? Akkurat det hadde kanskje vært «gøy» i en uke så hadde det blitt kjedelig. Hold deg til sang, Eli Kari, og ikke minst til ditt gode humør. Der er du uslåelig!

elikari_680_550872i

Ps…nå kan du sjekke TrineKlubben hvis du vil ha det beste ernæringspulveret som er på markedet. Perfekt for å komme i form, gå ned i vekt og ikke minst de viktige 5 om dagen!

By | 2009-09-04T08:06:54+00:00 4. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits