Tjene på en puppeblogg?

Det er kanskje ikke mye i kroner og øre å tjene på en blogg, men det gir mannen i gata en «unik» måte å eksponere seg om en ønsker. Det er ufattelig mange som blogger og ihvertfall av den yngre garde. I blogg.no sitt samfunn er det over 300 000 som velger å eksponere seg på den ene eller andre måten. Det kan hende at din sønn/datter har en blogg, det er mange foreldre som ikke aner hva barna/ungdommene deres bedriver tiden sin med på nett. Hvor ofte, hvordan og hva sjekker du rundt dine barns nettvaner?

Jeg sjekker ukentlig og har strenge regler for hva som som er lov og ikke. Om de følger reglene vi setter er jo opp til oss å følge opp. Jeg vil ikke at datteren min skal sitte slik om noen år for å trekke til seg  oppmerksomhet. Jeg skjønner de som gjør det og spiller på det de har, men det er ikke det samme som å syntes at det er greit for min datter. At hun skal sitte foran et web kamera å vise puppene sine for å trekke lesere til bloggen blir litt for dumt, unnskyld meg. Er du enig eller uenig her?

Forresten, til de som ikke leser andre medier enn blogger : det var VG som hadde en sak om denne dama og rettet fokuset mot puppeblogger. Jeg mente litt om det.

Bilde 8

By | 2009-09-11T12:21:51+00:00 11. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |68 Comments

68 Kommentarer

 1. Geir 11. september 2009 at 12:29

  Tydeligvis bedre med oppmerksomhet for sine kvinnelige fordeler, en ingen oppmerksomhet…..

  De unge av i dag har stort behov for å bli sett, enten gjennom blogg eller andre medier.

 2. Erlend 11. september 2009 at 12:31

  Det er bare latterlig, og trist. «skjønnheter» som dette er bortkastet. Nei, gi meg en skjønnhet med ekte utstråling, god utdannelse og et fornuftig hode, og jeg blir sjarmert.

 3. Karoline 11. september 2009 at 12:58

  Syns ikke du det er litt feil av deg å skrive noe sånt om en jente du virkelig ikke har noe peiling på hvordan er?
  En dame i din alder burde virkelig vite at livet er for kort til å sitte med pekefingeren din å si at det Vicoria gjør er feil. Har du selv spurt henne om det virkelig er sånn at hun prøver å lokke til seg blogg-lesere ved i vise frem puppa? Eller er det bare noe du antar?
  Å det dere to andre kommenterte under her, Geir, ¨De unge i dag¨? Tar du virkelig alle under en kam? Trodde ¨De eldre i dag¨hadde litt mer vett i huet.
  Å Erlend, bare fordi Victoria har store pupper så betyr det at hun ikke har en god utdannelse og et fornuftig hodet? Vær så snill a!

 4. Stine 11. september 2009 at 13:02

  Karoline: Du mener at det er helt naturlig å sitte sånn foran et kamera og legge det ut på bloggen sin, uten å ønske å få oppmerksomhet? Hvis hun ikke ønsket det fokuset på seg/bloggen, hvorfor la hun ikke ut et «vanlig» bilde av seg selv da?

 5. Anniken Larsen 11. september 2009 at 13:09

  Herregud ass. jeg er enig med trine her! det er ikke vitsi og vise frem puppene sine for og få oppmerksomhet! det er bare teit!

 6. Kim 11. september 2009 at 13:14

  To each his own?

 7. Trine Lise 11. september 2009 at 13:16

  Jeg er helt enig med Trine her.

  Jeg synes det er drøyt når de begynner å vise puppene og vise halvnakne bilder av seg selv i bloggene sine. Det er usmakelig. De kan jo umulig ha respekt for seg selv, og ikke får de det av andre ved å gjøre slike «stunt» heller.

  Til alle foreldre der ute: Følge med på hva barna deres gjør!!

 8. Linn-Iren 11. september 2009 at 13:40

  Det er mange måter å trekke lesere til bloggen sin på, det vet vel du alt om, Trine. Denne jenta sårer iallefall ingen andre. På den annen side tror jeg ikke profileringen hennes er sunn for henne selv, og hun kan, av forskjellige årsaker, komme til å slite for slike ting senere i livet.

  Noen henger ut puppene på blogg – andre henger ut andre mennesker. Vet ikke helt hva jeg synes virker mest desperat og dumt?

 9. Espen g 11. september 2009 at 13:43

  Som far til en 14 -år gammel jente, så mener jeg at dette bare er trist. Det er ikke greit i det hele tatt!

 10. Karoline 11. september 2009 at 13:43

  Jenta er stolt over puppene sine, å jeg vil gjerne vite hva som er feil med det? Når dere får en baby, dere viser den fram. Når noen kjøper seg en valp, så viser dere den fram. Når dere kjøper dere en ny bil, så viser dere den fram. Når dere tar en ny tatovering, så viser dere den fram. Hva er da så feil med å vise puppene? Å faktisk, så viser hun jo ikke puppene sine engang!!

  Jeg jobber som fashion/comercial modell å du ser mine pupper flere ganger når du blar gjennom et magasin, er det feil? Å jeg er en kvinne på 29 med to barn å jeg blir respektert i mitt miljø.
  Så ja, jeg synes det er feil av dere å sitte å dømme en jente, for å prate om sine pupper.

 11. Geir 11. september 2009 at 13:57

  Kvinner er vel som mennesker flest, bruker sine fordeler på nett som ellers i livet. Noe vi gutta kanskje ikke klager for mye på…. LOL

 12. Kim 11. september 2009 at 14:00

  Har dere ikke skjønt det folkens : Karoline ER puppe-idiot-dame-blogg-dama. Dette blir for dumt for meg. erase, erase erase

 13. trinegrung 11. september 2009 at 14:07

  Karloine – JEG syntes ikke dette er riktige måten å trekke lesere på selvom jeg skjønner at hun gjør det. Det skriver jeg forsåvidt i innlegget mitt!

 14. Katrine 11. september 2009 at 14:14

  Synes måten DU trekker lesere på Trine, er langt fra mer riktig enn måten Victoria gjør. VIctoria gir kun av seg selv, mens du tjener på å gi av andre!(med å henge dem ut) Som VOKSEN dame burde du hatt såpass fornuft i hodet til å se det selv.

  JEg skjønner poenget ditt, men det er GODT gjemt i et innlegg som ser mer ut som et hetseinnlegg mot en enkeltperson, enn en omtanke for «barn som blogger».

 15. Kim 11. september 2009 at 14:21

  Takk og lov, bra du også reagerer Trine.

 16. Karoline 11. september 2009 at 14:40

  Da er du et dårlig eksempel på mine to jenter, din egen datter, å alle andre tennåringene der ute, du som voksen burde vite bedre enn å henge ut en jente på den måten.

 17. trinegrung 11. september 2009 at 14:44

  Karoline : det er nå VG som henger henne ut hvis du ser på linken fra siden min. Ikke jeg….jeg bare mente litt om trenden!

 18. Glenn 11. september 2009 at 14:47

  Jenta er 22 år, Trine Grung. Heller 22 år og puppeblogg, enn 40 år og miste jobben sin fordi man henger ut kollegaer på bloggen sin..

 19. Camilla Eriksen 11. september 2009 at 15:13

  Hva er så galt å blogge om pupper? :p Hvorfor bryr du deg? :p
  Du blogger om det DU vil. Hun blogger om det HUN vil.
  Dette er det VÆRSTE jeg ser, at andre rakker ned på andre sine blogger.
  Hun lagde vell en videoblogg fordi leserene hennes spurte henne om det.
  Dem hadde mange spm anngående operasjonen osv.

  God helg

 20. trinegrung 11. september 2009 at 15:21

  Camilla – lese VG kanskje? Som jeg bl a linker til…

 21. Moskus 11. september 2009 at 15:35

  Klart det er for dumt å vise pupper for å trekke lesere til bloggen. Men bloggen hennes er ikke spesielt mye dummere enn din. Du skriver bullshit, uten en eneste original, intelligent tanke om noe som helst, så denne puppefjollas blogg er egentlig minst like interessant som din. Man får seg en god latter på din idioti-blogg også, men en enda bedre latter av å se denne puppdama sitte der med push-up og tro hun er viktig, bare fordi hun er på kamera. Kanskje du også skulle prøve en videoblogg?

 22. knut 11. september 2009 at 15:36

  Skjønner ikke. Trine henger ikke ut dama, dama henger ut seg sjøl. Puppe-dama vil ha oppmerksomhet og dessverre gir Trine henne det. Folkens styr unna så dumme tema og konsentrer dere om andre kulere ting !!!

 23. Henrik 11. september 2009 at 15:37

  Faen meg skremmende å se utviklingen.. av og til har jeg tenkt at jeg må ha foredrag til skolene om hvordan blogg verden og generelt lett Internett er i dag til å legge ut ting og tang.. for det er SKREMMENDE enkelt og mange forstår ikke det før de blir eldre…

 24. blabla 11. september 2009 at 15:39

  Hvis du ser på bloggen hennes handler ikke alt om pupper, dette var kun én av videobloggene hennes. Men hva mener du med å ‘vise pupper’? Hun har jo bare en utrigning, hun blottlegger seg ikke akkurat. Du ser mer pupp enn det hun viser der, på stranden en varm julidag. Vi har hatt glamourmodeller i lange tider nå, at jenter spiller på kropp og sex er ikke noe nytt, det begynner å bli ganske old, så hvorfor reagere på noe så uskyldig egentlig?

 25. blabla 11. september 2009 at 15:41

  Henrik: ja, skremmende nok til at du selv henger på disse bloggene. Har sett kommentarer fra deg på andre blogger til div. ‘modeller’ osv. Haha!

 26. SINNSYKE André Solvang 11. september 2009 at 16:09

  Verste med det hele er jo at vg gir henne oppmerksomhet :<

 27. Lunetic 11. september 2009 at 17:01

  Braindead girl, if I ever end up with somthing like that, please shoot me!!!!

 28. Annie 11. september 2009 at 17:48

  Helt enig Trine. Dette er noe hun garantert vil angre på senere i livet. Hun driter seg loddrett ut.

 29. Vel 11. september 2009 at 17:49

  Forskjellen mellom deg og puppedama er vel skrekkelig liten? Begge eksponerer dere selv på måter som kan oppfattes som selvdestruktive. Måten du oppnår oppmerksomhet på er ikke noe mer edel bare fordi du utelater puppene dine, Trine.

 30. laTrine 11. september 2009 at 17:53

  Trine, du er så jævla selvrettferdig. Innrøm at du tar feil og ikke har lest noe av hva tanken bak puppebloggen er. Trine : Neeeeiii…jeg tar aaaaaldri feil. Jeg er perfeeeekt. Og jeg mener det.

 31. Otto 11. september 2009 at 18:00

  Sa hun som selger seg til «fagbladet» SE og HØR…

 32. Helene 11. september 2009 at 18:13

  Det er helt utrolig hvor mange som legger igjen negative kommentarer til Trine her inne! La vær og les bloggen da vel! Jeg er ganske sikker på at mange av dere kikker innom bloggen hennes hver dag og håper det er noe dere kan ta henne på. Makan til lavmål! Og om man sårer en jente på 22 år som bruker puppene for å få oppmerksomhet, så er det kanskje heller en plikt at voksne sunne, oppegående mennesker bør sende et budskap til tusenvis av unge mennesker at dette er noe vi ikke synes er greit?

 33. meningsløse blogger 11. september 2009 at 18:30

  puppeblogger er like tomme og meningsløse som blogger som gjør narr av og er nedlatende mot mennesker som ikke har gjort andre fortred, kun for at bloggeren selv skal få oppmerksomhet for å nedlate andre. I puppebloggen går det dog kun ut over bloggeren selv, så lik er den kanskje å foretrekke. Men samtidig er puppeblogger et symptom på en samfunnsmentalitet av degenererthet og total selvoppslukthet. SLik dukker meningsløse blogger opp som paddehatter som handler om å digge selg selv og sitt utseende. Kan dere ikke heller beundre dere selv i speilet om morgenen? Og bruke livet til noe bedre enn å legge ut bilder av dere selv? Eller mene noe om alt og alle? Who cares? det kan en vel sladre med venninna si om i værste fall.

 34. Emil 11. september 2009 at 19:11

  Morsomt hvordan kvinner sitter og henger ut hverandre på nett og vi menn koser oss som faen ved og lese det. Jeg liker pupper og sladder så dette har jo vært en fin dag for meg. En siste ting er menn som prøver og gi konstruktive kommentarer til slike ting, fortsett med det, godt lesestoff 🙂
  Takk for meg

 35. Birgitte 11. september 2009 at 20:39

  Hun har en utrolig flott kropp da Trine, OG masse selvironi.. er du sjalu? Du går jo nesten ikke overens med noen, og du klager og syter over alle som ikke er sånn som deg… Stakkars, bitre kvinne!

 36. katrin 11. september 2009 at 21:09

  Hei!
  Jeg så deg på TV5, Trine. Jeg syntes du taklet kritikken svært dårlig. Jeg kjenner ingenting til deg, men tenkte at jeg ville inn på bloggen din for å sjekke bloggen nærmere.
  Og det blir første og siste gangen- noe så tomt tankegods skal man lete lenge etter. Jeg synes det utrolig trist at du ødelegger ditt navn og rykte med slik nedsettende preik om alt og alle. Du bør også tenke på barna dine oppe i dette.
  Get a life! Tenk positivt om andre-det tror jeg du vil tjene på.

 37. Marianne 11. september 2009 at 21:32

  Enig med deg Trine.
  Synes forresten at du er veldig OK. Og at det er godt med en som tørr si imot en del av det som rører seg i det offentlige kjendislivet. Opplever deg også som en positiv person med begge bena godt planta i bakken.

 38. SLMS 11. september 2009 at 22:54

  Kunne ikke vært mer enig…
  Men pst Grung, vi er nok bare misunnelige, hehe… ;o)

 39. Lis 11. september 2009 at 22:57

  Jeg mener det er helt forkastelig å flashe puppene sine i en blogg, og tror nok garantert at hun vil angre på det siden.
  Det er så utrolig teit at media gir dem oppmerksomhet.

 40. Liven 11. september 2009 at 23:10

  Nei, det er jo mye bedre at datteren din gjør som mora si. Da får hun et meningsfullt liv med å sitte foran PC og mobbe og henge ut kjendiser. Det er jo det gode liv- Lykke til du datter av Trine. Du har mye og leve opp til på mobbefronten.

 41. trinegrung 11. september 2009 at 23:17

  Liven – alvor talt, nå må enkelte her se å skille sak og person. Det er VG som i utgangspunktet startet dette søkelyset på puppemodeller og ikke jeg. Jeg mener om saken til VG og er slett ingen mobber.
  Jeg mener om saker som media tar opp og synser litt om det er en ikke sak eller om jeg syntes vedkommende fortjener oppmerksomheten. Det er IKKE, og jeg pressieserer IKKE, enkeltpersoner jeg er ute etter som du antyder.
  Heldigivs, og det mener jeg, kommer aldri min datter til å sitte slik.

 42. dogglas 12. september 2009 at 01:35

  Du kan jaggu være glad for at du eier ditt eget domene! For hadde du vært på et nettsamfunn, eks. VGB så hadde det vært på hodet og ræva ut. Du påstår at du ikke henger ut en person men kun artikelen.
  Jeg vil mene at så lenge du ikke har rettighetene til bildet av videoen så bør du fjerne den for du henger faktisk ut personen med å ha bildet der.. Uten bildet hadde du hengt ut artikkelen, med bildet henger du ut personen. Noe som kan få rettslige følger for deg selv. Tenk over det du.. For selv om det er på nettet så er det ikke allemans eie.. Det finnes nemlig noe som heter Copyright..
  Og hvis du ser nederst på VG sine nettsider så står det svart på hvitt at kopiering ikke er tillatt uten avtale.. Så det er best for det å enten fjerne bildet eller se og få en avtale, for iom at det synes tydelig at du bare har kopiert opp bildet så regner jeg med at du ikke har en avtale med VG.. Noe som også kan få rettslige følger for deg..
  Jeg skal ikke si meg enig med hverken det ene eller det andre på om det er rett eller galt å blogge om pupper.. For det interesserer meg fint lite om å lese om andres pupper.. Men jeg mener du bør selv tenke på hva du skriver…

 43. dogglas 12. september 2009 at 01:38

  *kremt*
  Ser nå at du er på blogg.no.. Men jeg synes det er rart at blogg.no ikke har et slikt system hvor det går ann å melde til en moderator. Grufult er det..

 44. dethoresgodtut 12. september 2009 at 02:23

  Kjære Trine.
  En helt ny blogg er laget. Bloggen handler hovedsaklig om mat og inneholder mange enkle oppskrifter. Trenger du hjelp i hverdagen eller til fest, klikk deg inn på http://www.dethoresgodtut.blogg.no
  Hilsen kokkene. 😉

 45. Karoline 12. september 2009 at 03:51

  Herlighet… Det eneste hun sier er jo at hun ikke vil at SIN DATTER skal ende opp med puppene opp etter dataskjermen? Det er da ingenting galt i det?! Om jeg noen sinne skulle fått barn, så skulle de pent være nødt til å ikke ha blogg i det hele tatt 🙂 Okeida, kanskje litt sånn «barbie-world» som vi har litt tendenser til på topplista. Det er OK!

 46. nina 12. september 2009 at 05:32

  Gaaaad Du bør få dæ no annat å blogge om. Ho Bestemme sjøll om ho vil videoblogge med puppene som vises eller omvendt!
  Du e jo såpass gammel nu at du ikke skal la sånt bry dæ så mye! sjalu…?
  Trudde ikke du va sånn som kommenterte kordan andre menneska e.
  Vi e den vi e!!!!!

  Blogg om livet DITT, men førr all del la nu være i å kommenter kordan andre e!!!
  Førr du har vel ikke rent mel i posen du heller!

 47. Sunniva 12. september 2009 at 08:53

  Skjønner ikke problemet ditt. Hva vil du oppnå med dette her? Når skal du begynne å oppføre deg som en voksen dame? Jeg er 14 år for pokker, og jeg VET å oppføre meg på internett, jeg VET hva jeg kan legge ut på min blogg og hva jeg holde for meg selv. Men du? Du henger ut folk via internett.
  For å svare på spørsmålet ditt; Jeg er ikke noe fan av Victoria. Men det er hennes valg for pokker.

  Du har selvfølgelig lov til å komme med dine meninger. Men vi trudde du var voksen nok til å la vær å legge ut bilde og nettsiden til folk. Du bør serriøst skjerpe deg. Dette blir jo nesten rasistisk.

  Du vet at du er kjent for «den kjerringen som henger ut folk på interett»? Du vet det sant? Du bør hvertfall vite det. Jeg mener ikke dette sånn skikkelig slemt eller hva jeg må kalle det, men jeg skriver «rett fra hjertet». Nei, det er løgn, for hadde jeg skrevet «rett fra hjertet» hadde jeg blitt en mobber.

  Når skal du egentlig innse hvor barnslig du er? Hvor mange skal du henge ut via internett? Du hang jo ut Kristina. Synd du ble eid tilbake. Nesten hele Norge ler av deg fordi du oppfører deg så utrolig barnslig, Trine.
  Du må serriøst vokse opp.
  For å være ærlig så ville jeg hatt Victoria som mor enn deg. Bedre å ha en slik mor, enn en mor som henger ut folk (heldigvis har jeg «min egen» mor, som jeg elsker). Men vær så snill og svar meg på dette spørsmålet; Hva vil du egentlig oppnå?

  (vedder på at hele familien din, innerst inne, er veldig skuffet over deg)..

 48. pia 12. september 2009 at 09:14

  dere som ikke liker trine sine meninger og hva hun skriver på bloggen, kan dere ikke bare la vær å lese den?? er det såå vanskelig eller?
  jeg er helt enig med Trine!å vise frem puppene sine for å få oppmerksomhet er tragisk!puppene hennes er alt for store også vil hun ha de enda større?? ho kan ikke være helt god.

 49. Lisa Beate 12. september 2009 at 10:04

  Det er fælt å si det, men det der er slike ting som får meg til å ønske meg sønner… Trine, det er kjempeflott at du støtter en blogger som voe – sunn, frisk, morsom og oppegående… det går an å ha mange lesere på bloggen sin uten å kle av seg.

  og ja, jeg er klar over at hvis jeg får sønner så kommer de sikkert til å sitte å sikle på disse jentene som viser alt, men da slipper jeg iallefall å finne slike bilder av datteren min på nett..

 50. Benny 12. september 2009 at 10:24

  Synes du er herlig Trine. Du gir denne puppejenta enda mer oppmerksomhet ved å sette fokus på henne:)

  Og det er herlig med blogging: Det gjør jo at selv gamle avdanka radiostjerner får sin renessanse og pleiet sitt behov om oppmerksomhet utover normalen!

 51. Caroline Maria 12. september 2009 at 11:28

  Det er jeg så enig i! Men hun gjør jo som hun vil.. 😛

 52. Aurora 12. september 2009 at 11:40

  Jeg synes det er kjempe umodent av deg og skrive slik direkte til en person! Du kunne jo snakket generelt til det du kaller puppebloggere?! I tillegg legger du ut bilde av en person uten lov også. Tenk og henge ut enkelt personer sånn? Skjerp deg!!

 53. atle kielland 12. september 2009 at 11:44

  si meg hva faen er problemet ditt??
  du kritiserer alle og enhver,men tåler ikke selv kritikk.
  få deg et jævla liv og aksepter at alle ikke er lik som deg!!hadde blitt en jævla kjedelig verden om alle var like eller??

 54. Magica fra Tryll 12. september 2009 at 12:46

  Hm! Skjønner ikke helt hvorfor dere går inn på denne siden hvis dere har problemer med innholdet! Det er ytringsfrihet i Norge og enhver som velger å legge ut noe offentlig velger selv å eksponere seg. Det må vel si seg selv hvilken oppmerksomhet man ønsker når man legger ut bilder av frontpartiet sitt og hvis det er glamourmodell man ønsker å bli så finnes det altså egne byråer man kan kontakte! I rest my case! Anne Kat får 380 kr pr billett og egen scene for å henge ut kjendiser, fint at Trine har en side der man kan si hva man mener selv uten å måtte betale for det! Hvis det er noen som trenger et liv er det vel alle som surfer på nettet!!!!! og til Trine: er det ikke litt rart at Celina Middelfart ahr så tynt slitt hår når hun er distrubitør for så mange shampoo merker og tilgang til stjernefrisører! Og Fredriksen-jentene, er det mulig å se så porno ut når man har på seg såååå dyre klær! Det er imponerende!!! Også blir jeg litt skeptisk når Anne Kat er så nær venn av Siv Jensen….Keep up the good work, baby!

 55. Ella 12. september 2009 at 14:00

  Det er ikke noe jeg ville gjort selv, men jeg syns det blir for dumt at du skal henge ut andre. De fleste sluttet med sånt i 14 års alderen, og som en voksen dame, burde du ikke gjøre dette. Greit at du ikke vil at dine barn skal eksponere seg selv på den måten, men vil du at de skal henge ut andre?

 56. Lis 12. september 2009 at 14:20

  Trine henger ikke ut noen her, og det hun sier er helt rett.
  Hun legger ut linken til en artikkel i VG.
  Dumme, dumme puppejenter.

 57. Geir 12. september 2009 at 14:39

  Pupper selger, mange har meninger om slike kvinnelige hærligheter.

 58. atle kielland 12. september 2009 at 14:43

  dere er sikkert halvfeite gamle kjerringer med hengepupper som trine grung.derfor dere rakker ned på jenter med silikon 🙂

 59. ingrid 12. september 2009 at 14:47

  Legger merke til at det ikke nevnes noen navn i denne teksten. Det er ingen som henges ut her. Det som tas opp er rett og slett hva man synes om blogger med et visst innhold, og de som føler seg truffet kan ha godt av å føle seg uthengt.

  Stå på Trine
  det er viktig at du tør å stille spørsmål

 60. Malene 12. september 2009 at 15:49

  Ganske enig !

 61. Susanne 12. september 2009 at 16:42

  Det er skikkelig umodent av deg å skrive noe sånt. Virkelig. Ei gammel dame som rakker ned på unge jenter, det blir bare feil. Skaff deg et liv, og ikke sitt der å gjør narr av andre. Du er ei gammel dame for faen, sånt slutter folk med når de blir 16. Sier det igjen, skaff deg et liv.

 62. Anette 12. september 2009 at 17:25

  Synes det var svært umodent av deg, Trine Grung!
  Har fulgt bloggen din en stund nå, men nå får det være nok.
  Du gjør ikke annet enn å kritisere andre. Jeg vil mye heller at mine unger skal bli puppebloggere enn mobbeblogger! Du henger inne på blogg.no som om du ikke har annet å gjøre, fy flate dame, hvor gammel er du egentlig? Nei, nå må du slutte. Hold deg til treningen du, ikke mobb over nett!

 63. Magica fra Tryll 12. september 2009 at 18:05

  Aærlig talt Atle, hvor gammel er du? burde ikke du være ute og treffe venner på din egen alder, du er tydeligvis fasinert av siden til Trine, og følger med på alt som blir skrevet her. Har du ikke andre sider du føler deg mer komfortabel med å være inne på? Burde vært en aldersgrense her så man slapp innlegg fra kvisete tenåringer som ikke tør å gå ut pga reguleringen! Dette er en side beregnet på jenter over 30 som er trygge på seg selv og som ikke trenger silikon eller å legge ut halvnakne bilder for å skape oss en identitet. Ikke er vi pensjonister og ikke har vi hengepubber, det kan jeg love deg. Jeg sier det igjenn, gå inn på ei anna side da vel!!!!!

 64. Annie 12. september 2009 at 18:16

  Trine,- savner blogging om trening og de flotte bildene dine! Kan du ikke blogge om ting som skjer i hverdagen din? Du havner sikkert oppi mye rart! Gleder meg til å følge deg videre!;-)

 65. atle kielland 12. september 2009 at 18:54

  magica fra tryll:
  jeg er en god venn av victoria,og er slett ikke noe fjortis.faktisk 34år gammel.hvis du absolutt lurer på hvordan jeg ser ut kan du gå på denne linken på vic sin blogg så ser du bilde av meg.

  http://victoriaserine.blogg.no/1252615506_kjre_atle_d.html

  ja,jeg forsvarer mine venner.første gang jeg er inne på denne bloggen,men det er kun pga at jeg står opp for vic!og til din info kommer jeg rett fra trening nå.etterpå skal jeg se vm kamp i boksing med cecilia brækhus og slappe av.noe mer du lurer på??

 66. Martine 12. september 2009 at 19:14

  ÆRLIG TALT! «ingrid»; hun har linket til personens blogg OG lagt ut bilde. selvfølgelig mener hun en enkelt person, og referer ikke til alle med silikon.
  herregud! dette er bare barnslig Trine, og dere andre som er enige med henne. greit nok det du skriver med at du ikke vil at din datter skal sitte sånn foran skjermen, og at du syntes det er stygt når folk sitter sånn, men du trenger for faen ikke lage et helt innlegg hvor du linker til en person om denne saken. du som skal være et sunt forbilde for damer.. blir kvalm av å tenke på at du som sikkert er i overgangsalderen om ikke så jævlig lenge sitter her å MOBBER unge jenter. kan vel hende hun ikke følte seg vell med sine naturlige pupper, så hun tok silikon. ja, og hva så ? det er akkurat som du sikkert ikke føler deg vell med magefett, så du trener og har ett godt kosthold. så nå bør du gi deg med denne mobbingen av yngre jenter. er sikker på at du bare er missunnelig, og dere andre som er enige med henne bør ta dere sammen.

 67. Marie 12. september 2009 at 19:44

  Med all respekt Trine! Dette blir for drøyt. De fleste blogger for å fortelle og vise andre litt av livet sitt. Ikke alle er like, Trine Grung. Ikke alle ungdommer er fornøyde med kroppene sine eller enkelte deler av kroppen sin. Og at hun jenta der gjør noe med det for å føle seg bra med seg selv er vell bare bra for henne? Skjønner ikke hvordan du kan sitte å skrive slik om ungdommer som har lyst til å forandre seg litt for å føle seg bedre med seg selv? Du har da vell ingenting med hennes liv å gjøre du, så skjønner ikke hvorfor du skal gidde å kommentere hver jævla ungdom som ikke ser ut som du vill dem skal se ut. Jeg kunne skjønt dette om det hadde vært en 14-17 år gammel jente, for det er slik jenter er. Men syntes du begynner å bli litt for gammel til det tullet her.

 68. Ingrid 12. september 2009 at 19:54

  Din datter? Hvis din datter er 22 år sånn som hun som du har bilde av, så velger hun selv om hun vil vise puppene sine på web-cam eller ikke. Dessverre! Ja, din datter, men når hun fyller over 18 så bestemmer hun helt selv. Har du vært moren min så hadde jeg nok garantert vist hele verden puppene mine bare for å irritere deg. Synd du ikke er fornøyd med deg selv sånn at du kan vise deg frem, men slutt å oppføre deg som en 15 åring!

Comments are closed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits