Twitter er gøy!

Twitter kan brukes til mangt og jeg skjønner ikke at flere bedrifter ikke bruker det til markedsføring av seg selv og sitt. Det er så enkelt og ikke minst om du kjapt vil oppdatere deg på avisoverskrifter. It’s a walk in the park rett og slett og jeg bruker det flittig. Både for å linke til saker jeg mener trenger litt ekstra oppmerksomhet, være seg seriøse saker eller tullesaker, og ikke minst for å promotere bloggen. Trine på Twitter kan du enten følge her eller trykke på linken ————->

Hva er Twitter? Jo, det er som Facebook men en mye enklere variant. Du har 140 tegn til disposisjon og kan ved hjelp av for eksempel Tweetdeck administrere alt veldig enkelt. Jeg følger alle de store mediehus for å oppdatere meg på nyheter og i tillegg følger jeg alle som twitter om meg eller til meg. Mange har markert seg på Twitter som oppegående Twittere og de følger jeg selvfølgelig. En must å følge for meg er Ellen Degeneres . Hun bare er fantastisk og den beste programlederen som finnes i underholdningsbransjen nå!

Som Ellen sier, «thanks for following me on Twitter. I don’t know where we’re going but I’ll make sure we’re having lots of fun going there!» Idag fikk jeg denne på mail :

Bilde 7

Kult….flott at Kronprinsparet følger med i tiden, nå mangler de bare blogg! Jeg kan godt lage en for de!

By | 2017-03-16T07:27:42+00:00 8. september, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits