Ylvis eller Wilborn?

Idag hadde jeg faktisk tenkt å skrive en blogg om Ylvis brødrene som jeg bare digger over alt på denne jord. De er så ufattelig morsomme og forestillingen YLVIS III har jeg sett tre ganger! Alle gode ting er tre når det kommer til de to karene der. Ungene og jeg så programmet som hadde premiere igår, men istedenfor å blogge om det snur jeg på hælen.

Igår var det ikke bare programmet som hadde premiere, men og Fritjof Wilborn hadde premiere på sitt første program siden alt styret med Tv 2. Han er en rasende flink programleder, det skal sant sies, men mediamessig gjør du noen rare valg Fritjof. Hvorfor kommer du på premieren med din nye utvalgte når du vet at pressen vil hive seg over dere? Kanskje det var vanskelig å forklare for henne at hun burde holde seg hjemme, men siden hun ikke er vant med dette gamet ville hun vel gjerne være med? Den skjønner jeg, for det skal litt til å skjønne fokuset til tabloide journalister til enhver tid.

Men uansett Fritjof så går mine tanker til eks fru og barna dine i dag. Det kan ikke være lett å lese VG eller Dagbladet på nett i dag og jeg sender varme tanker deres vei. Men dette vet jeg du tenker på og at du sikkert kjenner en litt flau smak på tungen når du ser fokuset i dag. Du er veldig flink Fritjof og jeg unner deg suksess i ruta igjen, Virkelig! Men noen ganger lønner det seg å være litt street smart. Lykke til med seertallene idag som jeg vet er et tema. Krysser fingrene for deg!

960x

By | 2009-09-01T09:32:21+00:00 1. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , , |42 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits