You need to dance!

Idag fryder jeg meg over nyheten om at Ellen Degeneres skal bli Idol dommer i USA. JIPPI….nå kommer jeg til å følge programmet fast når det endelige kommer til Norge. Hun er noe av det morsomste, herligste og kuleste som ruller på skjerm og endelig har Tv 2 tatt til vett og sender programmet på moderkanalen. Drømmer om at de sender det senere på kvelden! Ellen Degeneres er et funn! Virkelig! Hver dag taper jeg programmet på GET boksen sånn at jeg kan nyte det etter ungene er i seng og roen senker seg i huset. Hun har kjendisgjester, artige konkurranser, festlige monologer, hun danser og underholder, og ikke minst er disse barna hun har i studio innimellom en fest!

Jeg gleder meg til å se hennes bidrag i American Idol, selvom jeg aner ikke om hun har noen faktiske ferdigheter innen musikk og sang. Hun blir nok en fest å ha der uansett!

Her var Obama på besøk og han danset til 7 i stil. I går holdt han sin viktigste tale og skal altså gjennomføre en reform av helsesektoren. Jeg heier på Obama, YES we can! Håper virkelig at han klarer å gjennomføre det han nå lover, for de trenger noen å tro på over there. Noen må skape litt positive bølger!

By | 2009-09-10T08:49:52+00:00 10. september, 2009|Categories: YTRINGER|Tags: , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits