Livet med bloggpause!

Det er utrolig kjekt at så mange har mailet, twitret, facebooket, stoppet meg på gata, kun for å si de liker bloggen min, blir inspirert av den og vil jeg skal begynne igjen. Det er nok en medvirkende faktor til at jeg i dag velger å starte i det små igjen. Jeg liker at leserne mine syntes jeg har bidratt med noe konstruktivt, at jeg motiverer og engasjerer. Da blir jeg glad.

Jeg valgte å «kutte» bloggen en tid tilbake. Jeg skrev at jeg ville blogge litt innimellom, men pressen skrev som om jeg skulle gå helt under jorden og aldri vise meg mer på denne siden. Det stemte nok ikke, jeg trengte bare en laaaang pause, finne litt motivasjonen igjen. Jeg gikk rett og slett litt tom og trengte litt alenetid. Jeg føler et stort ansvar ovenfor leserne som følger bloggen og derfor ble det mye skriverier hver eneste dag og det kostet. Jeg ble sliten.

Jeg skriver rett fra hjertet og kommer til å forsette med det. Saker som jeg syntes fortjener litt oppmerksomhet, saker som engasjerer meg og som trigger noe i meg. Kosthold og trening opptar meg alltid, mediabildet og de sosiale medier. Hva syntes dere om mitt nye design? Jeg har nå lekt litt siden sist 😉 men og fått hjelp fra isay.no

Håper du stikker innom når du føler for det, og kanskje mener litt sammen med meg. Takk til de som trofast har stukket innom hver dag for å sjekke hva som skjer her….kudos til dere!

Trine2
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-10-09T16:48:29+00:00 9. oktober, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |33 Comments

33 Kommentarer

 1. Demmagutt 9. oktober 2009 at 17:49 - Reply

  Nice!

 2. Alt godt 9. oktober 2009 at 18:17 - Reply

  Eg syns du er eit friskt pust, og ein del av kommentatorane dine er i overkant røffe med deg. Når ein byr på seg sjølv kan det både glede og provosere, og det gjer det tydelegvis for deg og. Kos deg med bloggen din, det skal tross alt vere kjekt å halde på med det!

 3. Krakelen 9. oktober 2009 at 18:29 - Reply

  Blogg mer. Og takk for tipset om isay.no.

 4. Lene 9. oktober 2009 at 18:34 - Reply

  Velkommen tilbake! Godt å lese en voksen blogg innimellom alle fjortisbloggene. 🙂 Hva synes fruen om den nyvalgte fredsprisvinneren?

 5. Geir 9. oktober 2009 at 18:43 - Reply

  Flott design Trine oversiktlig å lett å finne frem i.

  Flott å se du er tilbake, har savnet deg vettu:)

  vh Geir

 6. Stein Roar 9. oktober 2009 at 18:44 - Reply

  Velkommen tilbake, litt uvant design men jeg skal nok finne frem 😀 rent og pent vil jeg vel si 😀

 7. Elin 9. oktober 2009 at 19:08 - Reply

  Hei Trinemor! Så flott. Ofte trenger man en pause for å få tenkt seg om. Og at man blir sliten er ikke vanskelig å forstå seg på. Godt å lese at du er tilbake. 🙂 Klem, Elin

 8. Tårnfrid 9. oktober 2009 at 19:23 - Reply

  Hei Trine!
  Jeg har verken twitret deg eller noe annet…men er kjempeglad for å «se» deg her igjen.
  Forstår du ble sliten og demotivert av all dissinga.
  Sånn er det bare her i landet, dobbeltmoralismen lever i beste velgående.
  Jeg håper du forsetter som før og struntar i alle de som må irritere seg over dine meninger og helst legge mye mer i det.
  Du er frisk og flott 😀

  Mvh Tårnfrid 🙂

 9. anna cecilia 9. oktober 2009 at 19:43 - Reply

  Hei,
  Så flott at du er igang igjen:-) Du har en veldig fin blogg.
  Det er første gangen jeg skriver her inne.
  Ønsker deg lykke til og stå på videre.

 10. Marcus Joseph 9. oktober 2009 at 20:06 - Reply

  Kult å høre 🙂 Fin blogg Trine! Sjekk ut min nye blogg!

 11. Karina 9. oktober 2009 at 20:19 - Reply

  Kjekt å ha deg tebake, Trine ;D Du har forandra livet mitt, mer enn du kan tro 😉

 12. camilla 9. oktober 2009 at 20:28 - Reply

  Hei Trine.

  Stå på du e jo enorm. Og at du e gift me ein fra traktene våre gir deg jo berre ++++++ E ikkje mange so tør å vera så ærleg som deg. Ha ikkje noko å seia på utsagna dine eg. Hugs at ærlighet varar lengst. Klem fra Camilla

 13. Linda 9. oktober 2009 at 20:32 - Reply

  Hei velkommen tilbake!!! Nå ble jeg glad. Jeg liker at du skriver og mener litt om forskjellige ting som skjer i media. Du er IKKE for tøff eller frekk, du skriver det mange av oss mener men ikke tør si. Du er tøff og et supert forbilde. Sunn og sterk. Klem Linda

 14. Thomas 9. oktober 2009 at 20:51 - Reply

  Hva jobber du med nå?

 15. Sivert 9. oktober 2009 at 20:55 - Reply

  Flott du er tilbake Trine, flink å skrive er du,- men jeg tror nok du har for høy sosialiq i forhold til gjennomsnittlig bloggleser har ( tenker på enkelte kommentarer )…fortsett, bloggverden trenger damer som deg.

 16. Tove 9. oktober 2009 at 21:07 - Reply

  Der var du igjen ja! flotters!

 17. Kirsebær 9. oktober 2009 at 21:19 - Reply

  Flott at du fortsetter; jeg liker det du skriver! 🙂

 18. Anita 9. oktober 2009 at 21:21 - Reply

  Så morsomt at du er tilbake:) Jeg har vært her inne så og si hver dag siden du tok pause! Gleder meg til å følge med videre, men ikke føl deg presset til å skrive masse nå da. Skriv for deg selv:)

 19. Miriel 9. oktober 2009 at 21:38 - Reply

  Så koselig at du er back in business igjen Trine 🙂
  Gleder meg til å følge med på bloggen din igjen!

  (egentlig syntes jeg forsiden nå etter at du har gjort om designet ble litt uoversiktelig? var litt vanskelig å se siste blogginnlegg?)

  Har du tid må du gjerne stemme på bloggen min i DT.no ‘ s avstemming om Drammensdistriktets beste blogg 😉
  http://mirielsverden.com/?p=1548

 20. Trine Lise 9. oktober 2009 at 22:13 - Reply

  Velkommen tilbake 😉

 21. mette 9. oktober 2009 at 23:00 - Reply

  Hei Triene. Veldig hyggelig at du er tilbake . Har savnet deg i hverdagen.Har stor respekt for deg , du kan mye om media, det er sikkert. Men slutt å fortell oss om alt som kommer….skal snart fortelle mer. Vent til du har Noe. Bare ett lite tips. Blir sliten av alt dette som, dersom. bare vent. forteller snart, gleder meg til å fortelle…osv.Mye av dette blir aldri noe av, vi hører ike noemer om dette. Det svekker troverdigheten din…
  Stå på, du har veeeldig mye å komme med, men hold det du lover!

 22. Vestfoldgirl 9. oktober 2009 at 23:14 - Reply

  Fint du er tilbake 🙂

 23. Trude 10. oktober 2009 at 00:13 - Reply

  Hei Trine

  Så godt å lese bloggen din igjen. Godt at du er tilbake, men pass deg så du ikke sliter deg ut nå da.

  Klem

 24. Tutta 10. oktober 2009 at 08:52 - Reply

  Hei Trine, herlig du er tilbake:-) tenker å følge treningsbloggen din, jeg trenger seriøst motivasjon til å komme igang med trening…sliiit når kiloene bare raser feil vei:-/ hva er en god treningsform som forbrenner fett?ha en superduper lørdag!

 25. Lisa Beate 10. oktober 2009 at 09:26 - Reply

  😀 Trykket på bloggen din for å hente en link, også så jeg at du hadde skrevet igjen! 🙂

 26. Beca 10. oktober 2009 at 09:37 - Reply

  Så koselig at du er tilbake, Trine. Jeg har faktisk aldri kommentert her før, men jeg har lest bloggen i lang tid. Du er en av få som faktisk skriver både bra og interessant. Stå på ;D

 27. mettemille 10. oktober 2009 at 11:15 - Reply

  Velkommen tilbake!!
  Dette gledet meg masse! Har savnet dine gode livsstilstips og refleksjoner om ting og tang i livet!!
  Ta en myk start nå,så du ikke brenner deg ut igjen!
  En god helg til deg og familien!
  Klem fra Mille.

 28. watchmoose 10. oktober 2009 at 15:46 - Reply

  Bra…nå blir det greit å være til! 🙂

 29. anja 10. oktober 2009 at 19:00 - Reply

  hei. Så bra, Trine!!
  når du føler at du blogger for oss blir det feil. Blogg for deg selv, det er da du gleder oss alle lesere aller mest! når trine er i form, da er det best..
  Har gledet meg til du har kommet i gang igjen, selv om jeg trodde at det var over og ut.
  Du har så gode og sterke meninger om ting, som er inspirerende å lese om.
  Take it easy, enjoy life og kos deg masse masse masse!!

 30. Maria 10. oktober 2009 at 21:59 - Reply

  Supert at du er tilbake!!! Dette var en god nyhet! Du har den beste bloggen, slik jeg ser det!!!
  Jeg syntes det nye oppsettet var litt uoversiktelig, men venner meg vel til det også. 😉

 31. Hege 10. oktober 2009 at 22:49 - Reply

  Jippi! Så bra at du er tilbake.

 32. Monica 13. oktober 2009 at 13:07 - Reply

  Jeg er veldig glad for at du velger å fortsette med bloggingen,da det jo virket som at du selv hadde godt og nytte av det.:0)

  Qlt design.:0)

 33. Randi 14. oktober 2009 at 09:41 - Reply

  Hei Trine…herlig at du er tilbake…savnet deg! Men,jeg likte ikke så godt det nye oppsettet ditt. Var litt «rotete». Men det spiller ingen rolle.DU er tilbake.JIPPI!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits