Skal du og jeg danse?

Jeg er ganske sikker på at det kunne blitt like bra (nesten), hvis du og jeg viste våre smålige dansesteg på gulvet. Det er så tamt i år!  Det er lite show og få deltagere utenom Carsten, litt Halvard og tidvis Triana, som stråler. Hvor ble det av showet til Charter Svein, han er morro med litt innabords. Mia har mistet noen kilo på veien, ser strålende ut, men kler å være litt frekkere i munnen og litt mer rampete. Ellen Arnstad er forsatt like anonym, Margrethe fra Barne tv er sjarmerende men ingen danser. Jan Thomas er herlig uansett, og hvem andre som er med husker jeg rett og slett ikke. Har jeg glemt noen?

En ting som savnes i årets Dansebåtshow på Tv 2 er personlighetene en gleder seg til å se. En ser ikke dette programmet ene og alene for å la seg inspirere av dansen.  Mine medheiere i sofaen sa det så fint : » i år er det ingen som lager show, det er kjedelig. Vi ser på en film heller.» Det ble fotball på skjermen i skrivende stund,  for mor i huset gadd ikke å diskutere. Slipp til Tor Fløysvik litt mer på kommentarfronten, han har falt helt av lasset!! Vi liker når det skjer litt mer enn det gjør i år.

Duoen som leder ballet klarer seg fint men jeg savner Guri. Ikke til forkleinelse for Pia….du er nydelig, men har ikke samme humoren som Guri. Jeg sveipet innom Guri sin profil nettopp og så et HERLIG bilde av hennes førstefødte.  Gratulere masse kjære deg!

Med pengebesparelsene Tv 2 står ovenfor undrer jeg over om de kjører enda en runde av Skal vi Danse neste år? Har de råd til det? Denne produksjonen koster!  Vi har kanskje ikke mange nok kjendiser å ta av her til lands, og skal en ny runde vurderes får de lage den enda mer trashy tenker jeg. Få inn ytterkantene av kjente profiler som slaver de røde løpere eller de bør kanskje la være? Jeg liker Skal vi Danse…savner bare litt mer action! Kanskje Triana kunne kle av seg litt mer? Da hadde mange menn blitt glad ihvertfall!!

triana_365_214539m

Alle foto: Morten Qvale
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-10-10T21:38:10+00:00 10. oktober, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Veronica S 10. oktober 2009 at 22:31 - Reply

  det er litt «dårlig» med kjendis-valg dette året, men alle de jeg har håpet på skal ryke ut hittil, har røket ut. Heier på Mia, Triana og Carsten;) og selvsagt Jan

 2. Tonje H 11. oktober 2009 at 00:39 - Reply

  Jeg er så enig! Det er liksom ingen som lager noe liv. Til og med programlederne er tilsynelatende lei. De første sesongene av Skal vi danse var jo ukens høydepunkt, men i år bryr jeg meg ikke så mye.

 3. Vestfoldgirl 11. oktober 2009 at 10:49 - Reply

  For å si det sånn…det er ingen ny «Tshawe» med i år. Men jeg er veldig positivt overrasket over Carsten..han håper jeg vinner hele greia – eller Triana, hun er også blitt veldig flink!!

 4. Henrik 11. oktober 2009 at 11:07 - Reply

  Carsten og Triana er mine favoritter.. Halvard kan også vinne.. resten har jeg ikke noe å si om! jan thomas trenger det neppe:P han er oppi skyene fra før av:P

 5. Monica Moods 11. oktober 2009 at 22:31 - Reply

  HEIA!!! Endelig er du tilbake, GAD som jeg har savnet å lese alt det geniale du lirer av deg 🙂
  Ja, man kan lure på skal vi danse… Hadde trodd at årets skulle bli en kjempeslager – Svein har liksom ikke svikta oss før. Men det er nesten så man skulle tro at de lemper i han noe beroligende før dansen… Eller kan det tenkes at han har begynt å tatt noe alvorlig? Hurrrrr, liker ikke dette. Men er enig med deg, underholdningen i programmet er ikke helt til stede i år. Selv om Flatland er litt moro å se på, når han skal være «store strenge mannen» i paso doble’n sin 🙂 Liker’n best når han står å deler ut penger jeg 🙂 Ha en fortsatt fin dag, Grungis 🙂

 6. Kjell 12. oktober 2009 at 12:52 - Reply

  Hei,

  synes programmet er bra jeg. Koser meg:-)

 7. Anne 12. oktober 2009 at 19:01 - Reply

  Fint å se at du er tilbake igjen, velkommen!
  Jeg er enig med deg i det du skriver om skal vi danse. Det blir litt kjedelig.. savner også mer action og savner også Guri, hun er toppers!! Eneste jeg ikke er enig i er at Jan Thomas er herlig. Han ryker neste gang tipper jeg!

 8. Ragnhild 13. oktober 2009 at 08:03 - Reply

  JAAAA! Det er så bra du er tilbake på bloggen Trine:) Kan du skrive mer om kosthold osv.. slik du gjorde før??
  Ha en superfin dag:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits