Idag har jeg vært på kunstutstilling på Notodden. Datteren og jeg hev oss i bilen og kjørte 1 1/2 time for å oppleve Odd Nerdrum og hans elever. Jeg elsker kitchmalerier, og da spesielt Odd Nerdrum. Det er en dybde og sjel i de bildene som treffer meg rett i hjertet. En av hans elever, Thomas Klevjer, er jeg og stor fan av, han hadde en del bilder utstilt på utstillingen.

Utstillingen er på Telemarksgalleriet fram til 13 desember og er absolutt verdt turen. Jeg kunne sett på bildene i timesvis, og en gang i tiden skal et Nerdrum bildet av en eller annen art inn i min stue. Koste hva det koste vil! Det er mulig at jeg må vinne i lotto først men jeg kan godt vente. Den som venter på noe godt venter aldri forgjeves hetes det.

IMG_0978

IMG_0972

IMG_0971

IMG_0975

IMG_0977
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.