Odd Nerdrum – me like long time

Idag har jeg vært på kunstutstilling på Notodden. Datteren og jeg hev oss i bilen og kjørte 1 1/2 time for å oppleve Odd Nerdrum og hans elever. Jeg elsker kitchmalerier, og da spesielt Odd Nerdrum. Det er en dybde og sjel i de bildene som treffer meg rett i hjertet. En av hans elever, Thomas Klevjer, er jeg og stor fan av, han hadde en del bilder utstilt på utstillingen.

Utstillingen er på Telemarksgalleriet fram til 13 desember og er absolutt verdt turen. Jeg kunne sett på bildene i timesvis, og en gang i tiden skal et Nerdrum bildet av en eller annen art inn i min stue. Koste hva det koste vil! Det er mulig at jeg må vinne i lotto først men jeg kan godt vente. Den som venter på noe godt venter aldri forgjeves hetes det.

IMG_0978

IMG_0972

IMG_0971

IMG_0975

IMG_0977
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:27:14+00:00 17. oktober, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. watchmoose 17. oktober 2009 at 21:09 - Reply

  Odd er topp…der tror jeg vi er enige?

 2. Vibeke:) 17. oktober 2009 at 23:18 - Reply

  Hei Trine:) er helt enig med deg at vakrere kunst finnes ikke. Har ett bilde som er malt av en av elevene til odd nerdrum på veggen og jeg elsker det bilde, lyset og varmen den gir av fargene som er brukt:) er stor beundrer av hans verk og stiller meg etter deg i køen om noen skulle ha noe ekstra slanter:):):)

 3. Harriet 18. oktober 2009 at 20:12 - Reply

  Hei Trine. Gøy du var på samme utstilling som meg. Og fine bilder har du tatt. Vet ikke om du maler, men kan du hjelpe meg med webadressen til siden kitchmalere kan sende inn bildene sine til. Ville gjerne sett den, men evner ikke å finne den på nettet. Kanskje husker jeg feil.
  Er enig med deg om Nerdrums bilder. De rører meg skikkelig.

 4. Kristine 19. oktober 2009 at 00:25 - Reply

  Hei Harriet! Web-siden heter World Wide Kitsch!

  Hilsen Kristine : )

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits