Drømmekjøkkken!

Jeg drømmer om dagen, drømmer om nytt kjøkken og om å pusse opp huset litt. Det er ikke store forandringene som skal til for at jeg syntes at ting skinner litt ekstra, men kjøkkenet trenger en ansiktsløfting. Det er så kaldt og lite hyggelig, og vi har ment dette helt siden vi kjøpte huset for snart 8 år siden. Jeg vil ha det lunere og hyggeligere enn det er i dag, og akkurat nå står jeg på jobb og drømmer meg bort i lekre design. Det skal ikke koste allverden, men kjøkken gjør jo ofte det dessverre.

Vi bor i et herregårdshus fra Block Watne så et hypermoderne kjøkken blir det ikke. Det jeg drømmer om, jeg presiserer drømmer om, er et type kjøkken som dette.

slide32

Det må være varmt og koselig mer enn trendy og fancy. Jeg er ikke så flink på interiør, men vet hva jeg liker og ikke liker. Jeg er flink til å lage det stilrent men ikke like flink til å lage det varmt og hyggelig. Gleder meg til å se hva vi finner ut av…skal holde bloggen litt oppdatert på dette. Jeg vet jeg blogger litt i det stille nå men det er bevisst fra min side. Håper jeg likevel bidrar med noe i den store sammenhengen 🙂

Her er enda et drømmekjøkken:

miljoer_nostalgi_4

Hvilket likte du best? Jeg tror jeg uansett skal ha mørke benkeflater men er veldig usikker på flis over benk. Noen gode tips? Fargen på kjøkkenet blir enten cream eller gråtone tror jeg….tar imot alle tips med stor takk!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:26:57+00:00 27. oktober, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |21 Comments

21 Kommentarer

 1. Bjørn 27. oktober 2009 at 11:53 - Reply

  Tror jeg likte nummer to best.
  Nå er jo jeg gutt og skal vel i hovedsak ikke ha så mye greie på interiør og design, det har jeg heller ikke.

  Men, om det er åpen kjøkkenløsning ut mot spisestue, stue eller lignende, ville jeg gått for noe veldig stilrent !

 2. Superjanne 27. oktober 2009 at 12:21 - Reply

  Dette var ikke min stil, men ser den at det skal stå med huset. Lykke til! jeg synes det er et sabla slit å finne ut hvilket jeg skal ha. eneste jeg vet er at jeg vil ha høyglans hvitt uten relief.

  sjekk ut herregård fra Sigdal 🙂

 3. trinegrung 27. oktober 2009 at 12:30 - Reply

  Enig….liker og Herregård til Sigdal….bestilt katalog derifra

 4. Bjørg 27. oktober 2009 at 12:41 - Reply

  Har cream farge på kjøkkenet med enkle hvite fliser over benk, og med samme farge på veggene som på innredningen, og det er varmt selvom det er lyst og trivelig. Lunt når det er mørkt ute og friskt når det er dagslys. Skapdører helt opp til taket er skaper helhet, og er ikke minst praktisk! Ha dimming på lys inne i skap og under benk -gjør mye, ikke undervurder lyssettingen. Har selv benkeplater i tre , men er mye arbeid å pusse og olje. Hadde nok ikke valgt det igjen nei. Kjøkkenet mitt er nå 11 år gammelt, men ingen som ser det gjetter det! Veldig tidløst, ligner litt på det øverste bildet ditt, enkelt å forandre stil når man blir litt lei med gardiner og duker. Kjøkkenet vårt er et godt rom å være i, og et samlingsrom for familie og venner. Ofte blir det rødvin/te sludre-kvelder der med venninner istedenfor i stua. Lykke til med kjøkkenvalget.

 5. Lill 27. oktober 2009 at 12:48 - Reply

  Likte spes første kjøkkenet 🙂 Du behøver jo ikke fliser men tapet i et koseligt mønster og lakke 4 ganger over.

 6. trinegrung 27. oktober 2009 at 12:50 - Reply

  Takk…det er akkurat sånne ting jeg ikke er så flink til. Vi er i en prosess så alle råd er like mye verdt!

 7. Heidi P 27. oktober 2009 at 13:17 - Reply

  Likte nummer en kjempe godt…det var råfint synes jeg…vil ha vil ha vil ha hehe 🙂

 8. Ellen 27. oktober 2009 at 13:25 - Reply

  Hei Trine – ta en titt innom sidene til JH Interiør i Lier, de kan dette – og de kan det meget bra.

 9. camilla 27. oktober 2009 at 13:41 - Reply

  Hei,

  Jeg har også kjøkkendilla om dagen, og tar du en titt på mine sider, ser du bilde av et veeeldig fint kjøkken i headeren min. Det er fra JH Interiør i Lier, som Ellen også anbefalte. Aner ikke hvordan prisen er, men tipper den ikke er helt som på Ikea…

  Lykke til!

  Camilla 🙂

 10. Ingunn 27. oktober 2009 at 15:45 - Reply

  Jeg liker godt dette:

  http://www.jhinterior.no/index.php?sideID=97&listeID=22

  basic heter den.

  Ligner på vår, som er veldig stilig og enkel, men varm/koselig for det.

  Lykke til.

  Ingunn

 11. Ingunn 27. oktober 2009 at 15:46 - Reply
 12. Amy 27. oktober 2009 at 15:52 - Reply

  kjøkken er den hjerte av huset…der skal det være godt å få i seg noe godt å spise og kunne sitte lenge og prate..drømmer selv om forandring på kjøkken, vil ha meg et gammel slagbenk med masse sauskinner og puter, et bord som er laget til å passe slagbenk og gi god plass på alle sider, slik at vi kan ha gamle stoler med puter og kanskje et benk til rundt den..et samlings plass hvor du kan sitt med en god kopp te og lese eller i flere timer med gode venner og god mat..
  Må nok innrømmet at jeg trodde kjøkkene var samme i alle bildene, bare forskjellige vinkler..så flink er jeg i interiør…så den la jeg igjen til de ekspertene- lykke til i hvert fall med drømmen..Klem fra meg

 13. Englehvitt 27. oktober 2009 at 16:14 - Reply

  Har nettopp byttet kjøkken til den stilen dær. Ta en titt på interiørbloggen min under kategori: Kjøkken.
  Videre er det utrolig mye fint å se på http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/
  her kommer du inn i hjemmene til mange flinke og flittige interiørintereserte fruer:-)

  Lykke til:-)

 14. Torill W 27. oktober 2009 at 17:39 - Reply

  Ja, du blogger i det stille for tiden. Savner litt de engasjerte og sterke meningene, men jeg har full respekt for at du ønsker å ligge littt lavt for tiden:)
  De kjøkkene du viste til var kjempefine begge to. Jeg og hadde valgt hvitt kjøkken om jeg skulle byttet nå.Jeg liker så godt kjøkkene til de frustrerte fruene. De er flotte de:)

 15. Husmorpjatt 27. oktober 2009 at 20:38 - Reply

  Fine og stilrene er de begge. Men jeg personlig liker å ha mer benkeflater. For hvor legger man fra seg ting når man lager mat, baker osv. Her på bildene er skap/dører helt ned til benken og bare en ørliten «sprekk» å legge ting fra seg på…som sikkert garantert detter ned og er det knuselig så vet du hva som skjer….

  Lykke til i kjøkkenutvalg jungelen..for det er masse å velge i..sier en som nettopp har vært med på karusellen…

 16. anncath 27. oktober 2009 at 21:35 - Reply

  Lyst kjøkken tror jeg er bankers, og de var jo flotte begge to. Hva med farget glass over benken eller plexiglass? Da kan du velge farge etter hva som passer.Vi har hvitt, og vurderte treplater til..og herre så glad jeg er for at vi ikke tok det! Fint ja, men masse jobb å holde ved like, og det klarer ikke vi iallefall. Flott at det ordner seg for deg om dagen, «høres» ut som du har det bra!

 17. Hanne 27. oktober 2009 at 23:59 - Reply

  http://www.kvanum.se/kok/tradition/inspirationsgalleri

  Det finnes ikke finere kjøkken enn disse!

 18. Anita 28. oktober 2009 at 08:54 - Reply

  Vi byttet til Herregård fra Sigdal for to år siden. Hvite skap og tykk eik på benk. Hvite fliser over benk, og lys tapet på veggen. Det er viktig med riktig lyssetting. Det er nøytralt, men det er utrolig kjekt å variere med gardiner og duker etter årstid og høytider. Føler at kjøkkenet vårt er varmt og koselig selv om det er lyst. Lykke til med oppussing. Det er mye arbeid, men utrolig gøy etterpå! Kjekt at du blogger igjen, forresten. Har savnet deg.

 19. Toril 28. oktober 2009 at 20:31 - Reply

  Velger du farge creme i innredningen, er det fint å ha samme farge på veggene. Dette gir et rolig og tiltalende inntrykk. Og hvorfor ikke gå for kaffe og krem, altså creme på innredningen og vegger, og caffe latte på flisene.

 20. Karianne 28. oktober 2009 at 23:27 - Reply

  Det er alltid kjekt å drømme litt 🙂
  Sats på creme, du. Sjøl har eg gråtone både på veggane og skapene på kjøkkenet, og det er pent men KALDT (så eg vil gjerne male i cremefarge)

  Hyggelig at du er tilbake med blogg 🙂

 21. Susanne 29. oktober 2009 at 14:52 - Reply

  Hei Trine 🙂 Sjekk ut Gjeving Kjøkken for flere ideer. Har selv kjøkken derfra og er meget fornøyd.Lykke til!

  http://www.gjeving.no/kjokken.asp

  Veldig hyggelig at du er tilbake med blogg:-)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits