Drømmekjøkkken!

Jeg drømmer om dagen, drømmer om nytt kjøkken og om å pusse opp huset litt. Det er ikke store forandringene som skal til for at jeg syntes at ting skinner litt ekstra, men kjøkkenet trenger en ansiktsløfting. Det er så kaldt og lite hyggelig, og vi har ment dette helt siden vi kjøpte huset for snart 8 år siden. Jeg vil ha det lunere og hyggeligere enn det er i dag, og akkurat nå står jeg på jobb og drømmer meg bort i lekre design. Det skal ikke koste allverden, men kjøkken gjør jo ofte det dessverre.

Vi bor i et herregårdshus fra Block Watne så et hypermoderne kjøkken blir det ikke. Det jeg drømmer om, jeg presiserer drømmer om, er et type kjøkken som dette.

slide32

Det må være varmt og koselig mer enn trendy og fancy. Jeg er ikke så flink på interiør, men vet hva jeg liker og ikke liker. Jeg er flink til å lage det stilrent men ikke like flink til å lage det varmt og hyggelig. Gleder meg til å se hva vi finner ut av…skal holde bloggen litt oppdatert på dette. Jeg vet jeg blogger litt i det stille nå men det er bevisst fra min side. Håper jeg likevel bidrar med noe i den store sammenhengen 🙂

Her er enda et drømmekjøkken:

miljoer_nostalgi_4

Hvilket likte du best? Jeg tror jeg uansett skal ha mørke benkeflater men er veldig usikker på flis over benk. Noen gode tips? Fargen på kjøkkenet blir enten cream eller gråtone tror jeg….tar imot alle tips med stor takk!

By | 2017-03-16T07:26:57+00:00 27. oktober, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |21 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits