Har du X-Faktor?

Hva er X-Faktor? Det svaret prøver Tv 2 å gi oss svaret på denne sesongen og tidvis fomler de i blinde. Ikke fordi talentene som opptrer ikke har det lille ekstra, for mange av de har et enormt potensiale, men hele produksjonen er litt vel ung. Det er så overkult, amerikanisert og jålete at det faller igjennom i lille norge. Jeg elsker vanligvis slike produksjoner og har i alle år heiet på Idol og Norske talenter. Men i år er jeg skuffet….det mangler troverdighet dessverre.

Det er potensiale i dommerpanelet og Mira Craig hadde helt sikkert vært en fantastisk programleder. Hun er ekte, nær og fantastisk i kamera, men KUTT UT alle de engelske ordene. Det høres ut som du ikke har gått på skole i det hele tatt, og de tar fra deg masse troverdighet etter mitt syn. Det enkle er ofte det beste sies det, men i dette tilfellet blir det bare platt. Når  Mira skal presentere sine deltagere rett i kamera får jeg ståpels….ingen av de andre klarer det som henne og hun overbeviser om at de som kommer nå virkelig er verdt å høre på. Da er du flink, men så åpner du munnen etter endt opptreden og all engelsken får fri fly. Jeg liker det ikke og det er INGENTING med deg som person å gjøre.

Charlotte Thorstvedt er noe av det flotteste vi har her til lands men hvem styler henne i år? Det blir for groteskt etter mitt syn og litt for rocka til en fredagskveld å være. Et lite tips…ikke nikk sånn på hode hele tiden. Hele produksjonen er for ung og vi voksne føler oss fullstendig overkjørt på en fredagskveld hvor hele familien vanligvis samles for kos foran tv-skjermen.  I Norge liker vi det litt folkelige, selvom det rocka kan være litt spennende.

Nei, gi oss tilbake Solveig Kloppen. Hun er varm og nær,  streber ikke etter noe, er bare seg selv og naturlig herlig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle si dette siden jeg ELSKER sangkonkurranser, men X-Faktor er kjedelig iår. Talentene er der men produksjonen prøver på noe som ikke funker på norske skjermer. Etter mitt syn. Heldigvis i den store sammenhengen betyr det veldig lite, men jeg ville nå bare si det likevel. Dette er ikke mobbing, kun et objektivt syn på en skakk-kjørt produksjon.

VG, Dagbladet, Seher, Tv2, Tv2

By | 2009-10-24T11:22:12+00:00 24. oktober, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits