Livet med bloggpause!

Det er utrolig kjekt at så mange har mailet, twitret, facebooket, stoppet meg på gata, kun for å si de liker bloggen min, blir inspirert av den og vil jeg skal begynne igjen. Det er nok en medvirkende faktor til at jeg i dag velger å starte i det små igjen. Jeg liker at leserne mine syntes jeg har bidratt med noe konstruktivt, at jeg motiverer og engasjerer. Da blir jeg glad.

Jeg valgte å «kutte» bloggen en tid tilbake. Jeg skrev at jeg ville blogge litt innimellom, men pressen skrev som om jeg skulle gå helt under jorden og aldri vise meg mer på denne siden. Det stemte nok ikke, jeg trengte bare en laaaang pause, finne litt motivasjonen igjen. Jeg gikk rett og slett litt tom og trengte litt alenetid. Jeg føler et stort ansvar ovenfor leserne som følger bloggen og derfor ble det mye skriverier hver eneste dag og det kostet. Jeg ble sliten.

Jeg skriver rett fra hjertet og kommer til å forsette med det. Saker som jeg syntes fortjener litt oppmerksomhet, saker som engasjerer meg og som trigger noe i meg. Kosthold og trening opptar meg alltid, mediabildet og de sosiale medier. Hva syntes dere om mitt nye design? Jeg har nå lekt litt siden sist 😉 men og fått hjelp fra isay.no

Håper du stikker innom når du føler for det, og kanskje mener litt sammen med meg. Takk til de som trofast har stukket innom hver dag for å sjekke hva som skjer her….kudos til dere!

Trine2

By | 2009-10-09T16:48:29+00:00 9. oktober, 2009|Categories: MIN BLOGG|Tags: , |33 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits