Skal du og jeg danse?

Jeg er ganske sikker på at det kunne blitt like bra (nesten), hvis du og jeg viste våre smålige dansesteg på gulvet. Det er så tamt i år!  Det er lite show og få deltagere utenom Carsten, litt Halvard og tidvis Triana, som stråler. Hvor ble det av showet til Charter Svein, han er morro med litt innabords. Mia har mistet noen kilo på veien, ser strålende ut, men kler å være litt frekkere i munnen og litt mer rampete. Ellen Arnstad er forsatt like anonym, Margrethe fra Barne tv er sjarmerende men ingen danser. Jan Thomas er herlig uansett, og hvem andre som er med husker jeg rett og slett ikke. Har jeg glemt noen?

En ting som savnes i årets Dansebåtshow på Tv 2 er personlighetene en gleder seg til å se. En ser ikke dette programmet ene og alene for å la seg inspirere av dansen.  Mine medheiere i sofaen sa det så fint : » i år er det ingen som lager show, det er kjedelig. Vi ser på en film heller.» Det ble fotball på skjermen i skrivende stund,  for mor i huset gadd ikke å diskutere. Slipp til Tor Fløysvik litt mer på kommentarfronten, han har falt helt av lasset!! Vi liker når det skjer litt mer enn det gjør i år.

Duoen som leder ballet klarer seg fint men jeg savner Guri. Ikke til forkleinelse for Pia….du er nydelig, men har ikke samme humoren som Guri. Jeg sveipet innom Guri sin profil nettopp og så et HERLIG bilde av hennes førstefødte.  Gratulere masse kjære deg!

Med pengebesparelsene Tv 2 står ovenfor undrer jeg over om de kjører enda en runde av Skal vi Danse neste år? Har de råd til det? Denne produksjonen koster!  Vi har kanskje ikke mange nok kjendiser å ta av her til lands, og skal en ny runde vurderes får de lage den enda mer trashy tenker jeg. Få inn ytterkantene av kjente profiler som slaver de røde løpere eller de bør kanskje la være? Jeg liker Skal vi Danse…savner bare litt mer action! Kanskje Triana kunne kle av seg litt mer? Da hadde mange menn blitt glad ihvertfall!!

triana_365_214539m

Alle foto: Morten Qvale

By | 2009-10-10T21:38:10+00:00 10. oktober, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits