Noen ganger blir en fjorten år…

Det flaue kommer først etterpå. Da kjenner en den flaue smaken i munnen og tenker litt, og da mener jeg litt, på hva folk tenker og tror om meg. Jeg er litt sprø, og tidvis kanskje noe frekkere en hvermannsen, men samtidig så får en det ikke gøyere enn en gjør det selv! Hva er det som skjer undrer du? Jo, det skal jeg si deg. Jeg var på kinopremiere igår og jeg gikk ene og alene fordi Gerrard Butler skulle vise sitt kjente Hollywood-fjes. Han er en av mine favorittskuespillere og i tillegg er han medprodusent på sitt siste mesterverk Law abiding citizen. Jeg skal komme litt tilbake til filmen, som må sees, men først litt om flaue-Trine.

Jeg ankommer kinoen med min gode venninne Cecilie. Det er allerede fullt av folk, det blåser og snør, og vi avfinner oss med at salen er det varmeste stedet å vente til filmen snurres igang. Smågodt posen er trygt plassert i vesken og vi tar plass. Ting tar tid, det er jo Hollywoodkjekkaser som skal gjøre seg klar, og vi venter i spenning. Jeg kjenner at blæren muligens ikke vil vente til filmen er over så jeg tar en liten avstikker på the ladiesroom. På vei ut derfra ser jeg at Gerrard ( selvfølgelig er vi på fornavn nå) har ankommet den røde løper. Jeg kjenner gleden over at kameraet er velplassert i lommen på jakken er så ektefølt at jeg tripper som en annen fjortis bortover. Jippi, rett tid og rett sted. Dette er meningen tenker jeg og stiller meg opp ved inngangen. Mange knipser i vei. Alle vil ha en bit av kjekkasen. Jeg vil og det, men jeg gidder ikke bare ta et bilde av han! Skal et bilde lagres på min hard-disk  skal det være sammen med vedkommende. Jeg ser livvaktene og avventer. Hvordan skal dette foregå tenker jeg i mitt stille sinn? Jeg gir kameraet mitt til en dame som står der, som senere viser seg å være sjefen over alle kinosjefer, og ber henne ta et bilde hvis han stopper opp ved meg. Hun ler litt nervøst og er tydelig stolt over at hun regiserer dette besøket. Gerrard kommer gående og er en meter unna……blikk-kontakt tenker jeg og stirrer så øya nesten detter ut. Vi er mange om beinet, så jeg finner ut at stemmen må i bruk. » Mr Butler, I have an appointment to take a picture with you for my blog!». Jeg lyver, men for pokker, jeg må jo ha dette bildet! Han flirer lurt, ser meg i øyene, stiller seg villig opp, slår av noen strofer om filmen og går videre. YES! Mission completed!

IMG_2548

Jeg går inn i salen igjen, setter meg med Cecilie og flirer. Jeg fikk bildet, sier jeg, morsomt å få det til. Da slår det meg. Jeg driter egentlig i bildet, det er det å få det til som trigger meg. Hvis det er noe som ser «umulig» ut, så hiver jeg meg over oppgaven for å ordne det. Uredd som en ekstremsportsklatrer på vei mot toppen av K2. Jeg liker å tenke at alt er mulig, ingenting er umulig, selvom det her kun er snakk om et bilde med en fyr som egentlig er som både deg og meg. En helt vanlig fyr som er flink skuespiller, men som helt sikkert en gang var på rett sted til rett tid og traff de rette folka. Livet er ofte sånn. Det gjelder å følge med i svingene sånn at de «rette» folka ikke passerer.

IMG_2549

Dorte satt sammen med Gerrard, rett foran meg, under hele filmen. De delte popkorn men klina dessverre ikke! Jeg oppfordet til det, siden bloggeren satt bak de med kamera, men nei. De skuffet der gitt 😉 Likevel koste jeg meg aller mest med Cecilie og vi var begge enige om at dette var en innertier av en film, både spennende og bra bygget opp. Plottet var anderledes og overraskelsene var det mange av. Du MÅ se denne filmen….jeg lover du ikke vil bli skuffet!!

IMG_2546

Her er noen bilder av de som satt til venstre for meg. Det bildet ble plutselig litt kjedelig kjenner jeg.

IMG_2545
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:26:47+00:00 5. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Line Dammyr 5. november 2009 at 10:02 - Reply

  Hei superjenta !

  Jeg er så glad for at du blogger igjen !!!

  Vet du, jeg følte stemningen og kjente kriblingen i magen !!!! Heldige du !!! Og heldige meg 🙂

  Glad dag !

  Klem, Line

 2. The Giant - Kjetil 5. november 2009 at 10:16 - Reply

  Liker at du er fjorten år noen ganger. Liker hvertfall det jeg ser her. Egentlig så er jeg så misunnelig at jeg kunne slått sidemannen min nå, men er heller bare veldig glad på dine vegne:)

 3. Lillian Fjeld 5. november 2009 at 10:24 - Reply

  Flott skrevet Trine – og det er så sant så sant at man kan få til akkurat det man vil. Selv om hjerete banker som besatt og hendene skjelver, så skal man ta sjansen – det gir en stor glede å overvinne frykten.

  Min erfaring er at det ikke alltid snakketøyet er med meg, selv om jeg har våget – og det har gitt noen snåle utfall. En gang på en stor happening i London skulle jeg forklare at vi her i Norge gjorde ting på en annen måte, og at vi jentene var anderledels og brukte hele dagen og kvelden ordet «outstanding». Det var en flau Lillian som dagen etter måtte gå rundt og unnskylde ordbruken!

  Ha en fin dag!

  Hilsen «outstanding» Lillian

 4. Stein Roar 5. november 2009 at 10:49 - Reply

  Kult, jeg blir litt sjalu her nå ja.
  Det som slår meg mest er hvor kjedelig det må være å reise rundt å se sin egen film om igjen og om igjen… satt han virkelig filmen ut??? de fleste stikker jo av underveis.

  Vel det er lov å være fjortis… det er jo disse folka som skaper magien på lerretet foran oss.

 5. Anne Berit Olsen 5. november 2009 at 11:28 - Reply

  Noen ganger kjenner jeg at jeg er en 14 åring som er fanget i en 42 år gammel kropp. hehe godt å se at vi er flere og veldig godt å se at du blogger igjen!! Følger spent med. Blogger ikke selv om dagen men synes fremdeles at det er morro å lese blogger!

 6. Inger 5. november 2009 at 11:42 - Reply

  Kult!!! Skulle ønske jeg tørte å være litt mer fjortis også!!! Men disse hemningene da – som er i veien hele tiden :-(( Digger deg!!! hehe

 7. ELISABETH ALMIGHTY 5. november 2009 at 13:21 - Reply

  Tror beina mine hadde svikket ved blikkontakten, så godt jobbet! ; p

 8. Annma 5. november 2009 at 14:46 - Reply

  Jeg hadde dåna,han er bare så kjekk !!!

 9. Bøtta Pedersen 5. november 2009 at 17:49 - Reply

  :-))))

 10. Ann Cathrin 5. november 2009 at 19:46 - Reply

  Artig! Synes at det er flott at du tør å stikke deg frem, og dette er jo bare gøy! Fortsett sånn Trine!

 11. Renate 5. november 2009 at 20:05 - Reply

  Det var en flott premiere! Og en fantastisk film. Du så ganske blid ut da du kom inn i salen, så dette var altså grunnen.. Hehe..

 12. Astrid_F 5. november 2009 at 22:55 - Reply

  For en herlig påminnelse om at alt er mulig! Husker ikke sist jeg «hoppet i det» på den måten. På tide å huske at jeg egentlig er ganske impulsiv. Takk Trine:) Bildet er forresten kjempefint!

 13. Linda 6. november 2009 at 02:17 - Reply

  Ooohhhh, Gerard! Elsker han!
  Nå ble jeg misunnelig. 🙂

 14. Anita 6. november 2009 at 10:12 - Reply

  Så utrolig herlig lesning!! Det må har vært spennende 🙂 jeg hadde aaaldi turt å gjøre det, men kjenner godt igjen fjortis-følelsen!

 15. Nina Aarsæther 7. november 2009 at 10:05 - Reply

  Hehe..kjente jeg flirte godt da jeg leste dette….det er så deilig å bare kaste seg ut i ting og være litt » frekk «……Winners do things loosers don’t…..stå på..;0)

 16. Lene 7. november 2009 at 18:43 - Reply

  ..som bare du kan få det til Trine, love it! 😉

 17. Trine Lise 8. november 2009 at 01:06 - Reply

  Haha, du er tøff. Så deg på et innslag på god kveld norge. Og måtte konstatere stolt til min kjære at det er HENNES blogg jeg leser 🙂

  Morro at du skriver igjen. STÅ PÅ:)

 18. Lene 8. november 2009 at 12:55 - Reply

  Genialt!

 19. mina 8. november 2009 at 13:27 - Reply

  Herlig sarkasme ovenfor Pia Haraldsen.. Luv it!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits