Jeg vil klippe meg!!

Vet du hva, jeg digger Victoria Beckham! Sylslank eller blubbete, dama er kul og har defintivt X-Faktor! Hun er innovativ og anderledes, elsker å skille seg ut og har skjønt «leken» med pressen. I tillegg har hun en egen evne til alltid å se kul ut på håret!  Jeg har mer enn en gang «kopiert» henne på topplokket og jammen tror jeg ikke at jeg skal la meg inspirere igjen! Se på denne frisyren! I LOVE IT!! Den er oppnåelig for jeg er nesten sånn nå, men bare nesten.

Jeg skal på A-HA konsert ikveld sammen med hun som er «sjef» over lokkene mine, kanskje hun er enig? Hvis ikke skal jeg sørge for at hun blir det, det står ikke på mine overtalingsevner for å si det sånn! Smask til deg….blogges imorgen etter konsertopplevelsen som skal sees fra VIP avdeligen. Men hva i alle dager skal en kjerring ha på seg? Hm, drømmer om DET antrekket, men det får bli etter noen treningsturer til.

925864742__oPt
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:26:36+00:00 6. november, 2009|Categories: PERSONLIG|Tags: , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. lill iren wahl 6. november 2009 at 14:05 - Reply

  Veldig enig med deg Trine.Hun har hatt flere korte, tøffe risyrer i det siste!

  Go for it!

 2. The Giant - Kjetil 6. november 2009 at 14:12 - Reply

  Jeg kan klippe deg! Jeg er knallgod frisør!

 3. Tina B 6. november 2009 at 14:14 - Reply

  Kjør på….denne frisyren er rå og du vil kle den..garantert..^^ gleder meg til å se resultatet..

 4. Torill W 6. november 2009 at 14:18 - Reply

  Hm, føler det er den gamle gode Trine som begynner å bli synlig her inne igjen. Blogger som det som faller deg inn, og ikke kjedelige greier uten sjel. Tusen takk, Så godt å ha deg tilbake. Håper du får det supert på konsert i kveld. Men, vær forsiktig. Jeg ville snudd meg bort hvis noen hoster i nærheten. Her hjemme er jeg og begge jentene mine angrepet av svineinnfluensan, yngstemann ble syk i dag, og ho er sååå dårlig.

 5. mette 6. november 2009 at 17:09 - Reply

  Enig med deg. Kjempefin frisyre. Både tøff og klassisk 🙂

 6. Vestfoldgirl 6. november 2009 at 22:24 - Reply

  Denne frisyren er kjempe fin!!! Victoria skal ha for at hun alltid klarer å være fin på håret, uansett om det er kort eller langt! Jeg synes også det er tøft at hun har kort hår….og ikke bare følger «alle andre» og har det langt og flagrende!

 7. Annette W. 6. november 2009 at 23:08 - Reply

  Nå sitter jeg å ser på Skavlan…kjære deg, Sissel Kyrkjebø er jo blitt helt lik deg av utseende….har ikke sett før at dere to ligner SÅ MYE på hverandre!!

 8. Lisa 7. november 2009 at 13:58 - Reply

  Kort hår rocker!:-D go for it!

 9. camilla 8. november 2009 at 20:25 - Reply

  Det var hun innmari fin på håret. Klipp deg:)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits