Jeg elsker Ellen Degeneres og Oprah

Nå er de sammen på det mye omtalte coveret og WOW…se på disse herlige damene. De utstråler noe helt spesielt, ikke rart de er mest sett på tv i USA. Ellen har jo nå til og med gått forbi Oprah i seertall….digger den dama. Showet hennes sendes her i Norge på Tv2 på formiddagen, og du MÅ se det! Jeg tar det opp på Get boksen min hver dag og ser det når ungene er i seng. Jeg MÅ se det hver eneste dag….hvorfor lager ikke noen norske tv kanaler noe lignende? Nei, det er bare mennene som skal regjerere på skjerm i Norge, merkelig greie det der. Damene er forvist til å lese manus og gjøre de «enkle» oppgavene, mens de mer krevende skal mennene stå for. Kudos til Tv2 som satte inn Trude Teigene på Tabloid! Det er dama si det, og nå debuterer hun og som krimforfatter!

Men tilbake til disse herlige to i USA. Hvor mange skulle ikke ønske at et lignende show entret norske tv-skjermer? Rekk opp hånden de som hadde sett på!!! JEG JEG JEG!!!

-1
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2009-11-10T09:59:03+00:00 10. november, 2009|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Miriel 10. november 2009 at 10:43 - Reply

  Du er ikke alene ;)Både jeg og datteren min på 11 måneder elsker Ellen – bare se her: http://mirielsverden.com/?p=1505 🙂

  Jeg er helt enig med deg , det burde absolutt være et slikt program her i Norge også! Kanskje noe for deg? 😉

  Ha en flott dag!

 2. Tonje H 10. november 2009 at 11:10 - Reply

  Oprah er nydelig, men Eller er litt for mye av det gode syns jeg. Blir i grunnen veldig masete.

 3. Lene 10. november 2009 at 11:42 - Reply

  Jeg, jeg, jeg! Elsker Oprah og Ellen. 🙂

 4. Superjanne 10. november 2009 at 11:46 - Reply

  Tja, Oprah er så som så, Ellen er ikke no særlig syns jeg.

 5. Karin 10. november 2009 at 11:51 - Reply

  Jepp, Get-maskinen fylles med Oprah og Ellen daglig, og jeg koser meg med begge. Ellen er mer ren entertainment, men hun har alle de hotte gjestene og de er uformelle og det blir alltid masse latter. Oprah har en annen stil, men digger henne.
  Vi har jo i stor grad hatt fredags»Oprah» med først og sist, og nå har vi svensk/norsk variant, og oftere enn det tror jeg blir tynt i Norge. Det er på en måte ikke så mange «kjendiser» og filmer og serier å promotere…?

 6. Sigid K. Larsen 10. november 2009 at 12:50 - Reply

  Har sendt mail til TV2 om at jeg ønsker meg ett lignende program, og med deg som programleder…så det så;-)

 7. Galleriet 10. november 2009 at 13:45 - Reply

  Enig med deg. Ellen showet er kjempebra! Syntes forresten konferansen i Bergen om Sosiale Medier var kjempebra… Inspirerende å høre hva du har og si og se hvordan du jobber. Du kan jo gå inn å sjekke bloggen vår:http://trendgalleriet.blogg.no/ og komme med innspill og tilbakemeldinger. Vi følger deg selvsagt på twitter også… Så kommentaren din om etternølerne på Kløverhuset ;-D Supert å høre hva du synes om bloggen og hva vi kan gjøre bedre. Tar gjerne imot tips som øker trafikken også…Ha en suuuper dag!

 8. Linn 10. november 2009 at 14:34 - Reply

  Jeg er helt enig! Har nettopp sett ferdig Ellen og ser nå på Oprah. Disse to damene inspirerer meg daglig! I love them!

 9. Lene 10. november 2009 at 15:14 - Reply

  Husker jeg riktig så var den siste som gjorde et forsøk på et norsk talkshow Tine Skolmen?

 10. Linda 10. november 2009 at 16:02 - Reply

  jeg rekker opp handa…

 11. Anne 10. november 2009 at 16:05 - Reply

  Du har helt rett, dette er to fantastiske damer med hvert sitt populære talkshow!! Gunnen til at jeg liker de begge to, er at de har fantastiske personligheter som jeg tror de fleste kan falle for. De gir av seg… og tar ikke seg selv så høytidelig. Akkurat sånn «folket» vil ha det.

  Sjarm og utstråling har de i bøtter og spann…

  Det hadde vert fint med noe i samme «duren» på norske kanalene, men hvilke norsk dame hadde egnet seg som «norges svar på ellen/oprah??? Ikke kommer jeg på noen… Gjør du??

 12. Vestfoldgirl 10. november 2009 at 18:05 - Reply

  Jeg digger Ellen og ser det når jeg har mulighet!! hun er kul og tøff, men Oprah er jeg ikke så veldig fan av…begynner bli lei av henne. Skulle gjerne sett et program som Ellen i Norge – men det er ingen som kunne gjort den jobben som henne…ingen i norge er i nærheten av å være så avslappet og lite selvhøytidelig som henne, det hadde bare blitt flaut å se på….

 13. Ingunn 10. november 2009 at 19:07 - Reply

  Helt enig. De er flotte programledere. Som tar seg selv lite høytydelig virker det som. Kvinnelige programledere i Norge? Jo – hun som har reiseprogrammet. Hun har mørkt krøllete hår, og er ikke veldig kjent tror jeg. Hun og du må det vel bli.

  Hva heter hun forresten?

  Ingunn

 14. Ingunn 10. november 2009 at 19:09 - Reply

  Kjersti Idem i Hit og dit-programmet på TV-Norge var det vell?

  Hva synes dere?

 15. Inger 10. november 2009 at 19:17 - Reply

  Synnøve Svabø hadde helt sikkert gjort seg som programleder i et sånt talk-show her i landet :o) Henne digger jeg!!

 16. Frøken Kløver 10. november 2009 at 22:24 - Reply

  Hehe, ser at Galleriet kaller oss etternølere. Uten å dra den for langt er det vel kanskje en grunn til at Kløverhuset er Norges eldste motehus, og fortsatt ledende på moter i Bergen;)

  Kul blogg du har, og hadde vært superkoselig om du fulgte oss også http://kloverhuset.blogg.no

  Akkurat kommet ny post.

  Stay Tuned, xoxo.

 17. Ane 14. november 2009 at 12:57 - Reply

  Jeg har foreøpig klart å holde meg unna «Day TV» mens jeg har vært sykmeldt, men nå skal jeg jammen få med meg Ellen og se hva jeg mener også. Jeg har tidligere vært i kategorien både og.. *ler* Som nevnt over kan hun bli litt for masete for meg, men nå får vi se.. 🙂

 18. Camilla 14. november 2009 at 22:24 - Reply

  Hva synes du om Christine Koht sine programmer som gikk på NRK for et par år siden, da?

 19. Maren 14. juli 2010 at 14:11 - Reply

  Disse to er mine favoritt programledere også:)
  TENK om vi kunne fått et type Ellen show i norge, det hadde jo vært ekstremt! Hvis de hadde funnet en morsom programleder er jeg sikker på at dette programmet ville fått masse seertall! 🙂 du som allerede er i «bransjen» må jo bare bringe dette videre og prøve å få til et liknende konsept:)

  PS: Leste at du ville på Ellen showet. Hvis du kommer dit, så foreslår jeg at du tar med deg meg ;- )
  – Maren

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits